Florin a murit în Anglia, la numai 41 de ani. Apropiații îl imploraseră să nu plece, dar și-a găsit sfârșitul departe de casă

Florin a murit în Anglia, la numai 41 de ani. Apropiații îl imploraseră să nu plece, dar și-a găsit sfârșitul departe de casă © gogetfunding.com

Destin frânt pentru un român, tată și soț. Deși a fost implorat de prieteni și rude să nu plece în străinătate, din cauza problemelor de sănătate, Florin a ales să facă, totuși, acest pas. Dorea să ofere un trai mai bun familiei sale.

Florin B. a murit la numai 41 de ani. Fusese plecat în Ilford, Anglia, acolo unde închiriase și o casă. În acea casă a fost găsit fără suflare, de o persoană care locuia și ea, tot cu chirie, în aceeași casă, conform paginii de strângeri de fonduri.

Alarma a fost dată atunci când colega chiriașă a observat că era lumina aprinsă în camera lui Florin, noaptea târziu.

Familia are nevoie de ajutor

În timp ce poliția investighează circumstanțele în care a avut loc moartea, familia are nevoie de ajutor pentru a-i repatria trupul românului. Rudele sunt îngenuncheate de durere, mai ales pentru că îl rugaseră pe Florin să nu plece, din cauza problemelor sale cardiace.

Un român plecat la muncă în Anglia a murit în chinuri groaznice

Ionuț Manea, în vârstă de 38 de ani, plecase de o lună din România în Anglia, pentru a reuși să își facă un trai mai bun. Însă bărbatul a avut parte de un sfârșit îngrozitor.

Acesta ajunsese să trăiască pe străzi și dormea într-un cort. Nu a vrut să se întoarcă acasă și a sperat până în ultima clipă că va reuși să se angajeze. Cu toate acestea, din motive încă necunoscute, cortul în care locuia pe o stradă din Anglia a fost incendiat, iar el a murit carbonizat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro