Florin Rotaru, pilotul-erou, urma să îşi boteze copilul cel mic luna viitoare. Curg râuri de lacrimi în familia lui

+3 click pentru
galerie

Florin Rotaru, pilotul mort după accidentul aviatic de lângă Fetești © Facebook

Locotenent-comandor Florin Rotaru a devenit căpitan-comandor, fiind avansat post-mortem în grad. În urma lui au rămas, distruşi de durere, o soţie şi doi copii, unul dintre ei urmând să fie botezat luna viitoare. 

La Vaslui, bunica lui Florin Rotaru, pilotul-erou, încă îl aşteaptă în vizită. Nu îşi explică de ce nimeni nu l-a salvat şi pe el. Bătrăna îşi plânge nepotul cu lacrimi amare. 

"Tot timpul l-am purtat ca un înger. L-am luat şi l-am crescut şi l-am purtat în facultăţi şi în toate. De mititel când era, numai cu avioane mă bufnea şi spuneam: Florinel... Dar lasă-mă, mamaie.", povesteşte Sanda Rotaru, bunica pilotului erou.

Florin Rotaru i-a spus bunicii că vine să o vadă împreună cu copiii lui, după zborul din weekend. 

"O sa vin la matale cu ei, de mânuţă, cu amandoi! Şi nu mai vine puiul mamii", spune, cu ochii în lacrimi, femeia sfâşiată de durere.

Pilotul-erou a murit înainte să îşi boteze copilul, care nu a împlinit încă o lună. Botezul ar fi trebuit să aibă loc în lunga august, conform observator.tv. Florin Rotaru avea doi copii, unul de trei ani, şi cel mic de nici o lună. Pe cel mai mic urma să îl boteze în august.

Pilotul-erou a ales să se sacrifice pentru a salva oamenii veniţi la demonstarţia aviatică.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro