Florin Salam, atacat de Tzancă Uraganul / Mesajul care aruncă în aer lumea manelelor!

+3 click pentru
galerie

Frații Tzancă Uraganul și Miraj Tsunami au lansat un atac extrem de dur la adresa lui Florin Salam, după ce acesta din urmă a făcut, în spațiul virtual, mai multe remarci răutăcioase legate de noua generație de lăutari.

Cunoscut atât în lumea manelelor, ca artist, cât și în lumea interlopă, ca urmare a apartenenței sale la clanul Duduianu, Tzancă Uraganul l-a atacat pe Salam prin intermediul mai multor mesaje filmate, pe care le-au publicat pe internet. Miraj i-a atras atenția lui Salam că greșește atunci când se leagă de tânăra generație de muzicanți, în contextul în care acesta a făcut, în ultima vreme, diverse remarci răutăcioase legate de aceștia. Într-una dintre ele, Salam s-a plâns, ironic, că vrea să construiască o casă, dar nu găsește muncitori pentru că „toți s-au făcut lăutari”. 

Tzancă i-a atras atenția că „orice cal de cursă lungă ajunge o gloabă” și că ar trebui să-i lase în pace, pentru că a fost și el la început. În plus, Miraj a punctat faptul că „Dumnezeu a trimis coronavirus pentru oamenii ca Salam”, lăsând să se înțeleagă faptul că virusul care a băgat planeta în carantină reprezintă, de fapt, o pedeapsă divină care îi vizează pe oamenii răi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro