Florin Salam nu se mai fereşte! Cu cine s-a afişat în public!

+3 click pentru
galerie

Obligat ani la rând să mintă în privinţa relaţiei pe care o are cu o persoană specială, Florin Salam a decis, zilele trecute, să se afişeze cu aceasta în public.

Ani la rând, Florin Salam a susţinut că nu îl cunoaşte pe celebrul interlop albanez Meme Fabjan, care în urmă cu ceva timp era cap de afiş pe site-ul FBI, la rubrica „Most Wanted”. În 2014, Salam s-a enervat la culme şi l-a asmuţit pe jurnalişti pe impresarul lui, Ion Petrişor, şi chiar a fugit din emisiunea "Necenzurat" de la Antena Stars atunci când a fost întrebat de un jurnalist Spynews dacă are legături cu Meme Fabjan.

Artistul a evitat să comenteze o fotografie în care apărea alături de urmăritul internaţional, lăsând să se înţeleagă faptul că poza în care apărea la momentul respectiv alături de albanez era una banală, făcută cu un fan oarecare. Numai că, zilele trecute, Salam a făcut publică o fofografie de familie în care, culmea, apare din nou „fanul oarecare” din 2014. Aflat, probabil, în trecere, prin casa manelistului...

În 2013, în timp ce albanezul era urmărit internaţional, Betty Salam discuta de zor cu Elena, „mătuşa” ei, care este consoarta lui Meme. O dovadă în plus că Salam şi Fabjan Meme se cunoşteau a fost o conversaţie publică, purtată între concubina interlopului şi fiica manelistului. În timp ce albanezul era "pe goană" (pe numele lui a fost emis un mandat federal de arestare pe 20 noiembrie 2012, la New York), Elena o întreba pe Betty Salam: "Întreabă fb (Fabian, evident - n.r.) e bn tati tău?" Precaută, fiica lui Florin Salam a evitat să dea prea multe detalii în spaţiul public, aşa că i-a răspuns Elenei: "Da. Îţi spun pe chat".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro