Focuri de armă şi urmărire ca-n filme, în Mehedinţi! Şoferul băut s-a luat la întrecere cu poliţiştii

Focuri de armă şi urmărire ca-n filme, în Mehedinţi! Şoferul băut s-a luat la întrecere cu poliţiştii

Trei tineri, băuţi bine, au încercat să se sustragă unui filtru al poliţiei, aseară, în Mehedinţi, aşa că în loc să oprească, şoferul a călcat pedala de acceleraţie până la fund: 150 km/h! Practic, a fost o invitaţie la urmărire pentru poliţişti.

Aceştia au pornit în urmărirea teribiliştilor, pe drumurile judeţene din Mehedinţi. Fiindcă nu aveau de gând să oprească, oamenii legii au deschis focul asupra autoturismului. Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-o curbă în afara carosabilului.

Cei trei tineri au ieşit din maşină şi şi-au luat "picioarele-n spinare". Au fost identificaţi în această dimineaţă, şi reţinuţi de către poliţişti. Prima oprire, Spitalul Judeţean din Severin pentru recoltarea probelor biologice.

Şoferul, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în apropiere de Vânju Mare, şi-a luat doi prieteni şi a pornit spre Drobeta Turnu Severin. Băuseră toţi, după cum a rezultat în urma recoltărilor şi s-au speriat când au văzut filtrul de poliţie, aşa că s-a gândit că poate să le păcălească vigilenţa.

Tânărul şofer s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului şi pentru vătămare corporală din culpă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro