Fost hacker, executat în Bacău. Iulian a fost ucis cu trei focuri de armă

Fost hacker, executat în Bacău. Iulian a fost ucis cu trei focuri de armă © Facebook - desteptarea.ro

Crimă în Bacău. Fostul hacker Iulian Oancea a fost împuşcat cu trei focuri de armă, într-o scară de bloc. Tânărul avea 21 de ani şi fusese condamnat în trecut pentru fraudă informatică.

Sfârşit tragic pentru Iulian Oancea, un tânăr de 21 de ani. Fostul hacker din Bacău a fost executat cu trei focuri de armă, într-o scară de bloc de pe strada Alecu Russo. 

Luni seară, în jurul orei 21:00, locatarii blocului în care a fost executat Iulian Oancea au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au anunţat că au auzit trei focuri de armă, după o ceartă între doi tineri, conform Observator.

Publicaţia desteptarea.ro relatează că victima a fost ucisă cu mai multe gloanţe trase în cap.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de poliţie şi lucrători ai trupelor speciale şi au găsit trupul neînsufleţit al lui Iulian Oancea. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Iulian Oancea, fost hacker condamnat la închisoare

Iulian Oancea avea 21 de ani şi era membru al unei federaţii de tineri din Bacău. Cunoscut drept un băiat liniştit şi implicat în fel de fel de proiecte sociale, Iulian Oancea avea un trecut controversat. 

În anul 2015, Iulian Oancea a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru infracţiuni informatice. Pedeapsa a fost redusă ulterior la 3 ani. Cu un an înainte de a-şi afla sentinţa, tânărul a fost acuzat de acces fără drept la un sistem informatic prin încălcarea măsurilor de securitate, fraudă informatică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Pe când avea 14 ani, Iulian Oancea a folosit fără drept datele de identificare ale cardurilor bancare ale mai multor persoane şi a făcut mai multe comenzi de pe internet. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro