Fost militar român, mort din cauza noului coronavirus! Bărbatul a activat ani la rând în Irak și Afganistan

Fost militar român, mort din cauza noului coronavirus! Bărbatul a activat ani la rând în Irak și Afganistan © observator

Pandemia de coronavirus nu iartă pe nimeni, iar la nivel mondial a lăsat în spate zeci de mii de morți și sute de mii de persoane infectate care se luptă cu boala. Virusul a luat viața și unui fost militar român care ani de zile a activat în Irak și Afganistan.

Chiar dacă s-a luptat ani la rând în Irak și Afganistan, coronavirus nu a fost un inamic prea ușor pentru un fost miliatar român stabilit în Dublic. Aceasta a fost infectat cu virusul uciagaș, iar boala a învins l-a omorât. 

Dorel Giurcă a fost militar în perioada 1995-2008 și a participat la mai multe acțiuni pe front, însă și-a părăsit țara natală din cauza lipsei banilor. 

Aceasta s-a stabilit în urmă cu trei ani în Irlanda pentru un trai mai bun, însă în acest an, la începutul lui 2020, bărbatul a fost infectat cu COVID-19.

Bărbatul a continuat să meargă la serviciu în toată această perioadă, iar pe data de 30 aprilie a fost testat, urmând ca la doar câteva zile să afle că are virusul în corp. 

Din momentul în care a aflat că este infectat, fostul militar român a mai trăit doar 48 de ore, iar pe data de 8 mai aceasta s-a stins la spital. 

"De la început toată lumea a fost speriată, însă Dorel a continuat să meargă la muncă, speriat, dar și mândru că poate face diferența și îi poate ține pe ceilalți în siguranță. Dorel era foarte fericit la locul de muncă și își făcuse foarte mulți prieteni. Acum sunt foarte supărată și nu-mi dau seama cum o să pot trăi fără el. Nu am nicio idee ce o să fac, dacă să rămân aici sau să mă întorc în România. Este o situație teribilă în care să te afli. Dorel era un tip foarte puternic și fără probleme de sănătate", a spus soția lui, potrivit Observator
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro