Fosta iubită a unui "crai de Dorobanţi" se pregăteşte de nuntă! Cu cine s-a cuplat bomba sexy!

+11 click pentru
galerie

Bat clopote de nuntă în lumea bună a Capitalei: după ce s-a despărţit de un "devorator de milionare", o bombă sexy şi-a găsit jumătatea şi este hotărâtă să facă pasul cel mare.

Alice Mihai (foto sus) şi afaceristul Eduard Kovacs au format un cuplu până de curând, când, în pofida planurilor măreţe pe care le aveau, au decis să pună punct relaţiei.

Surse din anturajul celor doi au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că tânăra sexy era convinsă că l-a făcut "om de casă" pe Kovacs (foto jos) şi că acesta a renunţat definitiv la "micile plăceri", însă se pare că se înşelase amarnic.

Aşa că, fix atunci când ea credea că vor spune "Da!" la Starea Civilă, el a luat-o de la capăt cu distracţia prin cluburile de noapte şi cu "vânătoarea" de femei frumoase şi bogate. La scurt timp, Kovacs s-a afişat în public alături de fiica unui milionar celebru din Bacău, Andreea Lungu (foto jos), care, la rândul ei, este considerată o femeie de afaceri desăvârşită, primind chiar şi un trofeu pentru scurta sa activitate, la o gală a tinerilor antreprenori.

De cealaltă parte, Alice Mihai a reuşit să treacă peste şocul despărţirii şi să o ia de la capăt, alături de un avocat chipeş, de 30 de ani, care este îndrăgostit de ea până peste urechi. "Au fost împreună la munte şi urmează să plece într-o vacanţă exotică. El se numeşte Florin Andreas (foto jos) şi deja a prezentat-o pe Alice familiei. Au gânduri serioase, cel mai probabil vor face nunta în curând", au dezvăluit sursele amintite, în exclusivitate pentru SPYNEWS.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro