Foşti ofiţeri SRI, implicaţi într-un scandal pervers, cu iz de şantaj / Ce propunere i-a făcut un fost spion unei bombe sexy!

+6 click pentru
galerie

Scandalul sexual de la vârful Poliţiei Române i-a scos din starea de hibernare pe „băieţii cu ochi albaştri”, ofiţeri în rezervă ai Serviciului Român de Informaţii care par dispuşi să facă lucruri de neimaginat pentru a-şi atinge scopurile perverse.

Georgiana D., tânăra care susţine că a fost o scurtă perioadă amanta unui şef de inspectorat de poliţie şi recunoaşte că l-a înregistrat pe acesta în timpul partidelor de sex, s-a trezit în mijlocul unui scandal demn de scenariul unui film cu spioni. Convinsă că dosarul în care îl acuză pe şeful de IPJ de hărţuire şi abuz în serviciu va fi muşamalizat, tânăra a apelat la un fost ofiţer SRI, actualmente mare patron, pentru a mediatiza cazul incredibil. Conform tinerei, după ce fostul spion i-a câştigat încrederea, i-a explicat că îi poate pune o pilă la un sindicat al angajaţilor Ministerului de Interne, mai exact, la un alt ofiţer în rezervă SRI, fost şef de contrainformaţii. Aşa a ajuns tânăra – care în trecut a fost condamnată pentru prostituţie, iar între timp a fost reabilitată – să îşi pună viaţa pe tapet în faţa fostului şef de la Contrainformaţii. Acela a fost momentul în care primul ofiţer în rezervă SRI (intermediarul n.r.) i-a sugerat bombei sexy să îl seducă pe cel de-al doilea şi să înregistreze totul – acţiune ce sugerează faptul că probele ar fi urmat să fie folosite într-o operaţiune cu iz de şantaj, specifică securiştilor.

Astfel, după doar câteva zile de discuţii referitoare la şeful de IPJ, tânăra şi fostul şef de Contrainformaţii au început să-şi arunce glumiţe cu tentă sexuală, iar de aici până la propuneri indecente a fost un singur pas. „Mi-a trimis poze indecente cu el, realizate la baie, mi-a spus că vrea să ne întâlnim într-o seară şi a continuat să facă remarci cu tentă sexuală. Toate conversaţiile au avut loc prin intermediul unei aplicaţii tip messenger care era setată să şteargă conţinutul după câteva secunde. Aşa setase aplicaţia domnul ofiţer SRI în rezervă, ca să fie sigur că nu vor exista probe”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Georgiana D. Chiar dacă, teoretic, nu există nicio dovadă care să susţină varianta bombei sexy, „serviciile” ar putea obţine la orice oră conversaţiile buclucaşe, fie de dezvoltatorul aplicaţiei, fie din alte surse.

În timp ce primul ofiţer (r.) SRI aştepta roadele muncii, pentru a-l „lucra” pe fostul coleg din SRI, Georgiana se delecta cu pozele trimise de „ţintă”. Ba din baie, ba cu limba scoasă... Şi, ca să facă o impresie bună, „motănelul de la Contrainformaţii”, după cum îl alinta tânăra, a explicat şi ce ştie să facă, în dormitor, cu limbuţa. De asemenea, a povestit şi că soţia lui e ofiţer SRI activ, a povestit şi despre o judecătoare pe la care mai trece ocazional... Ce mai, o conversaţie demnă de o persoană prin mâna căruia au trecut secrete de stat!

După ce s-a distrat pe seama „motanului în călduri”, Georgiana a decis să nu dea curs cererii primului ofiţer (r.) SRI, de a-l înregistra pe cel de la Contrainformaţii şi de a-i transmite probele compromiţătoare. Apoi a avut o discuţie aprinsă cu acesta, în care i-a reproşat că ar fi pactizat cu şeful de IPJ. La scurt timp, tânăra s-a trezit cu următorul e-mail, expediat de spionul nr. 1: „Luni, atât dvs cât şi prietenul dvs (numele spionului nr. 2 – n.r.) aveţi plângere penală formulată de subsemnatul. Toate convorbirile cu dvs şi cu X au fost înregistrate. Totodată, întâlnirea cu dvs din (numele localităţii – n.r.) şi cu prietenul dvs a fost înregistrată audio şi video. O zi bună, şi şantajele să le folosiţi pe ăia care vă permit! (...) Cu tot respectul cuvenit, pentru dvs şi cel care vă poza în WC şi spunea că judecătoarea Y este o proastă”. De unde ştia ofiţerul (r.) SRI nr. 1 că Georgiana fusese spionată în timpul întâlnirii cu ofiţerul nr. 2, de la Contrainformaţii, e un mister care poate fi elucidat numai de „băieţii cu ochi albaştri”. Cert este că individul care încasează pensie specială ştia. Şi, culmea, ştia până şi ce făceau cei doi în baie!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest