Fostul director al INML face lumină în cazul morţii Cristinei Ţopescu! Dezvăluiri despre ipoteza unui infarct

Fostul director de la INML face lumină în cazul morţii Cristinei Ţopescu! Dezvăluiri despre ipoteza unui infarct © arhivă

Medicii legişti au finalizat autopsia, documentaţia este făcută, iar actele, pe masa procurorilor de caz! Una dintre ipoteze, infarctul. Vladimir Beliş, fost director al INML, a vorbit despre sfârşitul Cristinei Ţopescu, dezvăluind când şi în ce condiţii va fi aflată cauza exactă a decesului jurnalistei.

Vladimir Beliş, fostul director al Institutului Naţional de Medicină Legală, a vorbit despre moartea jurnalistei Cristina Ţopescu. Conform celor spuse de el, cauza morţii va fi stabilită cu exactitate abia pentru câteva săptămâni. 

Fostul director al INML a precizat că diagnosticul de infarct va fi pus, dacă într-adevăr reprezintă cauza morţii, abia după efectuarea unei cercetări hispatologice. Procedura durează în jur de două-trei săptămâni.

Bărbatul a mai menţionat că insuficienţa cardiacă ar putea fi cauzată şi de starea de nelinişte.

”Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic (...) Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a afirmat Vladimir Beliș, fost director al INML, la Antena3.

Cristina Ţopescu va fi incinerată

Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Crematoriul Bârzeşti. Ulterior, cenuşa sa va fi dusă în Oradea, acolo unde mama realizatoarei TV locuieşte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro