Fostul iubit al Otiliei Bilionera, aroganţă maximă, dintr-o puşcărie din America Centrală / Ce le-a transmis judecătorilor din România!

+6 click pentru
galerie

Fostul iubit al Otiliei Brumă, alias Bilionera, le râde în nas judecătorilor din România care vor să îl audieze într-un dosar în care este acuzat că a încercat să ucidă o femeie.

Arestat în Nicaragua, Francisco Gabriel Pascu, alias Franco Calu, membru al clanului care a pus stăpânire pe Capitală şi comite fapte pe bandă rulantă, sub nasul autorităţilor, le-a transmis judecătorilor din România că nu are chef să se prezinte la procesul în care este acuzat de tenativă de omor. Întrucât se simte bine în puşcăria din Nicaragua în care este în prezent cazat, Franco a contestat extrădarea şi a solicitat să fie audiat prin comisie rogatorie, în ţara din America Centrală.

Franco este acuzat că a încercat să omoare o femeie, ca să îi dea o lecţie soţului acesteia. Este vorba despre nevasta lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o ucidă, în plină stradă, sub nasul unor jandarmi care au asistat nepăsători la atacul sângeros. Totuşi, Franco nu s-a bătut parte în parte cu femeia, ci l-a luat la faptă şi pe temutul Giani Murgui, lider al grupării Hingheru. Aşa că s-au dus doi mardeiaşi la „intervenţie”, ca să o omoare pe nevasta lui Lucan, pe care îl considerau duşman, deoarece acesta l-ar fi bătut anterior pe vărul lui Franco.

Dosarul în care Franco este judecat pentru tentativă de omor a fost disjuns dintr-un altul, înregistrat la Tribunalul Bucureşti anul trecut, în care Giani Hingheru a fost condamnat, recent. „Condamnă pe inculpatul MURGUI GIANI la pedeapsa de 6 ani inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. (...) Contopeste pedepsele aplicate inculpatului si dispune ca acesta sa execute pedeapsa cea mai grea de 6 ani inchisoare, la care adauga sporul obligatoriu de 4 luni, pedeapsa rezultanta pe care acesta urmeaza sa o execute in regim de detentie fiind de 6 ani si 4 luni inchisoare. In baza art.45 alin.1 si 5 din C.p. aplica alaturi de pedeapsa principala pedepsele complementare si accesorii in continutul si pe durata susmentionata. În temeiul art.399 alin.1 C.p.p., menţine măsura arestării preventive a inculpatului Murgui Giani. În temeiul art.72 C.p., deduce durata reţinerii şi a arestării preventive, de la data de 17.05.2018 la 18.05.2018 (masura retinerii), respectiv de la 18.05.2018, la zi (arestul preventiv). În baza art.7 din Legea nr.76 din 08.04.2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat în vederea înscrierii în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Constata ca actiunea penala cu privire la inculpatul Pascu Francisco Gabriel si actiunea civila in intregul sau au fost disjunse prin Incheierea din 13.11.2019, solutionarea acestora urmand sa aiba loc in dosarul nr.34360/3/2019”, au decis magistraţii.

Franco mai are o problemă penală, el fiind judecat pentru lipsire de libertate şi în celebrul dosar al lui Mario Iorgulescu, în care victima a fost sechestrată şi mutilată cu un ciocan. Dragoş (foto jos), bărbatul care a încasat o bătaie soră cu moartea de la membrii clanului Calu, a declarat în faţa anchetatorilor că întregul scandal pornise de la un împrumut pe care îl oferise lui Mario Iorgulescu - 3.000 de euro -, pentru ca acesta să îşi închirieze un apartament, împrumut pe care Mario Iorgulescu refuza să îl returneze.

În ziua fatidică, Dragoş a fost invitat de Mario în apartamentul acestuia, pentru "a discuta", iar când a intrat pe uşa locuinţei a avut parte de cel mai cumplit coşmar. Liderii clanului Calu, care se aflau la Mario în casă, l-au bătut crunt pe Dragoş, cu un ciocan, până i-au scos dinţii, apoi l-au torturat, smulgându-i bucăţi din carne de pe picioare. Şi, ca să-l umilească şi mai mult, interlopii i-au oferit dinţii zburaţi prin casă la pachet, ca să îi aibă amintire. Totul s-a petrecut, conform victimei, sub privirile unor femei, două piţipoance de Dorobanţi care se aflau în casa lui Mario.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro