Fostul iubit al Simonei Pătruleasa, manevră incredibilă, ca să scape de puşcărie! Milionarul joacă tare

+4 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai influenţi milionari din România, fost iubit al Simonei Pătruleasa, a luat o decizie incredibilă, în încercarea de a scăpa e puşcărie.

Afaceristul Amiran Dzanashvili, inculpat în unul dintre cele mai mari dosare de proxenetism, a recurs la o strategie incredibilă, în speranţa că nu va ajunge la „mititica”. Dzanashvili, fost iubit al vedetei Simona Pătruleasa, a sesizat Curtea Constituţională, susţinând că nu poate fi acuzat de proxenetism, atâta timp cât el nu a făcut decât să găzduiască în cazinoul său diferite persoane.

„Excepția a fost ridicată de Dzanashvili Amiran (foto sus) și Denisa Elena Alexandru cu ocazia soluționării unei cauze penale având ca obiect tragerea la răspundere penală pentru săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism.În motivarea excepției de neconstituționalitate autorii acesteia susțin, în esență, că dispozițiile art. 213 alin. (1) din Codul penal încalcă principiul legalității incriminării și a pedepsei, întrucât sintagma „înlesnirea practicării prostituției“ este lipsită de claritate și previzibilitate. Consideră că destinatarul normei de incriminare nu-și poate da seama dacă acțiunea sa intră sau nu sub incidența acesteia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în modalitatea normativă a înlesnirii practicării prostituției, deoarece respectiva acțiune de înlesnire nu este caracterizată de elemente obiective clare”, se menţionează în hotărârea dată de CCR, hotărâre prin care, de altfel, s-a respins cererea milionarului. (facsimil jos)

Amiran este judecat în dosarul lui Sile Cămătaru care este acuzat că, alături de 47 de complici, ar fi plasat prostituate în hoteluri de lux din Capitală.Oamenii lui Sile Cămătaru ar fi adus prostituate la hoteluri, dar și în zona cazinourilor, pentru a atrage jucători. Grupul era implicat și în fapte de cămătărie în cazinouri, unul dintre acestea fiind deținut de către fostul iubit al Simonei Pătruleasa. Probele au fost furnizate cu ajutorul ofițerilor din Departamentul de Informații și Protecție Internă, iar în dosar au fost implicate aproximativ 100 de persoane. Sile Cămătaru era monitorizat de aproximativ o jumătate de an, după ce ofițerii de poliție au obținut informații conform cărora acesta controla zeci de prostituate, plasate la hotelurile de lux din București.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro