FOTO / Amendă cu motiv uluitor, pentru o femeie din Cluj-Napoca. S-a urcat în autobuz și a avut o surpriză neplăcută

+3 click pentru
galerie

Autobuz CTP Cluj © cluj24h.ro

Ghinion teribil pentru o femeie din Cluj-Napoca, care s-a trezit cu o amendă în baza unui motiv uluitor: s-a urcat cu pisica în autobuz. Și mai incredibil, totul a fost justificat prin faptul că numai câinii au voie cu transportul în comun.

Femeia a scris pe Facebook despre pățania ei. Cu pisica cu piciorușul fracturat, stăpâna s-a urcat în autobuz, doar ca apoi să se lovească de mulțumirea controlorilor CTP Cluj-Napoca.

„Azi dimineață o surpriză extrem de neplăcută în Cluj-Napoca în autobuzul 35. Am dus din nou pisicuța cu piciorul fracturat cu deplasare la rebandajat și am luat autobuzul. Pisica o duc întotdeauna în cușcă transportatoare tipică, legală, pentru siguranța ei și am fost amendată cu 35 lei pe loc că în orașul Cluj nu e voie cu pisici pe autobuz. Normal că am vociferat că este egal transportul în cușcă, nu au putut să îmi arate nici temeiul legal, singurul argument a fost că nu e câine! DECI... vara nu-i ca iarna... doar câinii pot circulă în autobus. Trebuia să ajung la serviciu așa că am plătit și fuga la serviciu și veterinar.

Credeți că este normal acest fapt?

Iubesc și câinii, dar peste tot transportul în cușcă e legal.

NU E NORMAL ce s-a întâmplat astăzi.

Cei de la transportul în comun așa își fac salariile? Deci dacă duci de ex.un porumbel închis în cutie pe autobuz să te amendeze?”, a scris femeia.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro