FOTO / Bianca Hîncu, fata de 17 ani din Huşi dată dispărută, a fost găsită spânzurată

+3 click pentru
galerie

Bianca Hîncu © Facebook

Bianca Hîncu, fata de 17 ani dată dispărută pe data de 18 august din Huşi, a fost găsită luni, spânzurată într-un copac de pe proprietatea unui bărbat de 79 de ani. 

Trupul neînsulfețit a fost descoperit azi-dimineață, în zona Drăslăvăț. Omul a văzut o persoană spânzurată într-unul din copacii aflați pe proprietatea lui. şi a sunat rapid la 112. Rudele au recunoscut-o pe Bianca Hîncu după vestimentaţie, potrivit vremeanoua.ro. 

"Rezultatul sigur îl vor avea mâine, ca urmare a necropsiei efectuate de Medicina Legală, dar, din elementele pe care le avem acum, referitoare la hainele cu care era îmbrăcată, bunurile personale, toate acestea indică faptul că ar fi vorba despre adolescenta care a fost dată dispărută în data de 18 august", au spus reprezentanţii IPJ Vaslui, după ce Bianca Hîncu a fost găsită moartă.

"Sufletul meu blând și curat, te rog de acolo, de sus, să ne veghezi pe toți… sper că Dumnezeu să te ierte pentru ceea ce tu ai ales să faci", a scris Pamela, sora Biancăi Hîncu, după ce trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în ştreang.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro