FOTO / Credinţă şi nepăsare! Câinii de la Mănăstirea din Năvodari, chinuiţi de călugări

+2 click pentru
galerie

Câinii de la Mănăstirea din Năvodari, chinuiţi de călugări © Facebook

Credinţa şi milostenia lipsesc cu desăvârşire de la Mănăstirea din Năvodari! O imagine absout şocantă a fost surprinsă în curtea mănăstirii, cu câinii care, în mod normal, ar fi trebuit să fie ocrotiţi şi îngrijiţi de către călugării de acolo.

Nu, nu se întâmplă asta! Din contră! Patrupezii sub supuşi unui chin groaznic zilnic. Sunt legaţi de stâlpi de beton, fără niciun acoperiş deasupra capului şi fără hrană. Aşa trăiesc foarte mulţi câini la Mănăstirea din Năvodari. 

Fostul stareț, ieromonah Brujban Daniel,  a strâns de-a lungul vremii mai mulți câini, aproximativ 20, susținând că pentru paza mânăstirii. Din păcate, au fost strânşi, însă pentru a fi chinuiţi. Patrupezii de acolo sunt hrăniţi o dată pe săptămână, iar imaginile vorbesc de la sine. Totul s-a aflat acum, când actualul stareţ, a anunţat autorităţile pentru că vrea să rezolve situaţia. 

IPJ Constanța s-a autosesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public, iar în această dimineață au fost demarate activitățile de verificare, scrie ordinea.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro