FOTO / Cum sunt echipați ambulanțierii din Suceava în timpul intervenților! Astăzi unul dintre ai a murit în urma infectării cu COVID-19

FOTO / Cum sunt echipați ambulanțierii din Suceava în timpul intervenților! Astăzi unul dintre ai a murit în urma infectării cu COVID-19 © captura foto

Pe zi ce trece, situația din Suceava este din ce în ce mai critică. Astăzi un ambulanțier și-a pierdut viața în urma infectării cu COVID-19, aceștia având echipamente care nu le permit siguranța! 

Situația este mai dezastruoasă pe zi ce trece la Suceva, acolo unde au fost înregistrate cele mai multe cazuri de infectare cu coronavirus, și totodată cele mai multe decese.

Astăzi un bărbat de 53 de ani, ambulanțier în Suceava, și-a pierdut viața după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Testul a fost făcut pe data de 30 martie, însă bărbatul a refuzat internarea deoarece a mărturisit că are un sistem imunitar capabil să învingă lupta cu virusul ucigaș

În direct la Antena 3, au fost  prezentate imagini cu echipamentele pe care cadrele medicale de pe ambulanțe le dețin în timpul intervenților. Una dintre imagini arată că combinezonul de pe un bărbat a crăpat, și că nu se află echipat astfel încât să fie în siguranță și protejat. 

Contactat pentru mai multe informații, managerul a afirmat că nu se justifică cu nimic și mai mult susține că echipamentele crapă pe cadrele medicale care au o construcție fizică mai solidă.

Întreaga țară este în stare de șoc, iar personalul medical din Suceva se teme pentru viața lor, mai ales ca în ultimele zile zeci de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19.

„Fac un apel la toți cei care se simt rău, să meargă la spital sau să ia legătura cu medicul de familie, să urmeze tratamentul recomandat”, a declarat doctorul Adrian Săraru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Suceava, pentru Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro