Homepage » Actualitate » Stiri interne » UPDATE / Ilie Balaci, condus astăzi pe ultimul drum. Imagini tulburătoare de la cimitir!

UPDATE / Ilie Balaci, condus astăzi pe ultimul drum. Imagini tulburătoare de la cimitir!

Publicat pe 23.10.2018 la 16:03 Actualizat pe 23.10.2018 la 16:26

Ilie Balaci va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Sineasca din Craiova. Fostul mare fotbalist a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

UPDATE / Ilie Balaci, condus astăzi pe ultimul drum. Imagini tulburătoare de la cimitir!

Ilie Balaci a murit. Imagini impresionante de la inmormantare.

Arhiva

A fost una dintre cele mai negre zile ale fotbalului românesc. Ilie Balaci, numit "Minunea Blondă", s-a stins din viaţă duminică, în urma unui stop cardio-respirator, la doar 62 de ani, iar astăzi, sub ochii plânşi şi îndureraţi ai celor care l-au iubit, Ilie Balaci a fost condus spre somnul veşnic. Cele două fete ale lui Ilie Balaci, Lorena şi Liana, alături de soţia lui, Daniela Balaci, au fost sfâşiate de durere. Cea care a mai avut puterea să le mulţumescă tuturor pentru sprijin, deşi abia se putea ţine pe picioare, a fost mama lui.

Ceremonia în memoria lui Ilie Balaci a fost ca la carte, pe măsura valorii pe care fostul fotbalist a lăsat-o ţării noastre. Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a trecut prin toate locurile dragi lui. De la stadionul din Bănie, la Biserica Sf. Ilie, Universitatea din Craiova şi, locul din care cu siguranţă Ilie Balaci nu ar fi vrut să facă parte prea curând, Cimitirul Spiridon, unde mii de oameni l-au aplaudat şi i-au strigat numele, poate, pentru ultima oară.

Alături de familia îndurerată au fost nume sonore din fotbal, precum Gică Hagi, Gabi Popescu, Mircea Rednic şi mulţi alţii. De asemenea, Marcel Pavel i-a sprijinit familia în aceste momente tragice şi a vorbit cu ochii înlăcrimaţi despre Ilie Balaci.

Ilie Balaci a lăsat un gol imens în inimile celor care l-au iubit, poate chiar cel mai puternic gol marcat vreodată.

Vezi mai jos desfăşurarea live text a evenimentului.

UPDATE 15:41 Dărâmata de despărţirea definitivă de fiul ei şi răpusă de gândul că şi-a pierdut băiatul pentru totdeauna, mama lui Ilie Balaci s-a prăbuşit lângă sicriu. Ambulanţa a intervenit şi acum se află sub supraveghere.

UPDATE 15:32 Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Sineasca, înconjurat de mii de oameni. Fanii oltenilor au afișat un banner imens: "Tu nu ai cum să mori!". Atmosfera este exact ca cea de pe stadion, torţe, fumigene şi multe, multe lacrimi.

UPDATE 15:13 Marcel Pavel a fost şi el prezent la ceremonia în memoria lui Ilie Balaci, după ce fost glorie a murit în urma unui stop cardio-respirator. Îndurerat, aşa cum nu l-am mai văzut până acum, vorbeşte despre tragedia care a şocat o ţară întreagă: "Eu am început să plâng când stadionul a început să cânte. Ilie era obişnuit cu aşa ceva, numai dacă dădea o pasă. Nu ştiu cât de fericit este pentru tot ce i se întâmplă, dar noi, de pe pământ, îl regretăm enorm. Dumnezeu să-l ierte! "

UPDATE 14:27 Cortegiul funerar s-a oprit în faţa Universităţii din Craiova. Vizibil îndurerați, Ioan Andone și Mircea Lucescu sunt salutați de trecătorii care s-au alăturat cortegiului funerar pe toată durata zilei.

UPDATE 14:04 Sicriul cu sufletul neînsufleţit al lui Ilie Balaci intră în maşina funerară în aplauzele sutelor de oameni.

UPDATE 14:02 Cortegiul funerar care îl poartă pe ultimul drum pe Ilie Balaci pleacă acum spre Cimitirul Sineasca din Craiova.

UPDATE 13:58 Sute de oameni sunt în continuare prezenți în fața bisericii Sf. Ilie din Craiova. Unui bărbat în vârstă i s-a făcut rău!

UPDATE 13:33 Deşi de-a lungul timpului au avut diverse discuţii în contradictoriu, alături de "Minunea Blondă" au fost şi Aurel Ţicleanu, Rodion Cămătaru, Mircea Rednic şi Bogdan Andone.

UPDATE 13:19 În cinstea numelui său, chiar marele Adrian Păunescu i-a dedicat o poezie încă din timpul vieţii. Un mare susţinător al Universităţii Craiova şi un bun prieten de-al lui Ilie Balaci, Adrian Păunescu a ţinut ca aceste versuri să rămână un dar pe veci din partea sa.

UPDATE 12:48 Doar rudele și prietenii apropiați ai lui Balaci vor putea intra la slujba care se va efectua în incinta Bisericii Sf. Ilie.

UPDATE 12:45 Cortegiul funerar a ajuns acum în fața bisericii. Pe drum, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Balaci a fost întâmpinat de mii de oameni care au blocat intersecțiile. Unele localuri au început să difuzeze imnul Craiovei.

UPDATE 12:20 Oltenii sunt ieșiți la geamurile caselor cu zeci de steaguri alb-albastri. Mii de oameni întâmpină cortegiul funerar.

UPDATE 12:05 Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a părăsit stadionul "Ion Oblemenco", în aplauzele celor prezenți. "Te vom iubi mereu!", au scandat fanii Universității Craiova. Următoarea oprire a cortegiuluilui funerar va fi la Biserica Sfântul Ilie, acolo unde va avea loc slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei. Mama lui Ilie Balaci, distrusă de durere le mulţumeşte tuturor celor care au fost alături de fiul ei, pe ultimul drum.

UPDATE 11:37 Soborul de preoţi şi-a început slujba prin care Ilie Balaci este comemorat. Toţi cei prezenţi sunt împietriţi de durere.

UPDATE 11:21 Soției lui Ilie Balaci i s-a făcut rău pe stadion. SMURD-ul a intervenit de urgență

UPDATE 11:13 Toți oamenii prezenţi au primit fulare pe care e scris numele echipei Craiova, la care Ilie Balaci a făcut performanță.

UPDATE 11:00 Alături de familia îndurerată se află si alte nume sonore din fotbal. Gheorghe Hagi, Gabi Popescu şi Cârţu îşi văd pentru ultima oară fostul lor coleg iubit. Gheorghe Hagi a fost surprins sărutând poza lui Ilie Balaci.

UPDATE 10:40 Echipa de suflet a lui Ilie Balaci depune în acest moment coroane şi aduce omagii gloriei care s-a stins din viaţă. Gheorghe Hagi, Gabi Popescu şi Cârţu îşi văd pentru ultima oară fostul lor coleg iubit.

UPDATE 10:35 Alături de familia îndurerată se află şi Eugen Trică, fostul ginere al lui Ilie Balaci. Eugen Trică este sprijinul fostei soţii, la trei ani de la divorţ. Lorena Balaci a fost căsătorită timp de 17 ani cu Eugen Trică, însă cei doi au luat-o pe drumuri separate în urmă cu trei ani. Chiar dacă nu mai sunt soţ şi soţie, Eugen Trică se află alături de familia fostei soţii, stând chiar lângă Lorena pentru a-i fi aproape în cea mai grea zi din viaţa sa.

UPDATE 10:12 Sicriul lui Ilie Balaci este depus în acest moment pe Stadionul Ion Omblemenco. Fostul mare fotbalist este cărat de militari spre centrul stadionului, acolo unde a făcut istorie.

UPDATE 09:15 Trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost dus la Stadionul Ion Omblemenco. Va avea loc o slujbă oficiată de un sobor de preoţi.

...............................................................................................................................

Ilie Balaci va fi înmormântat la Craiova, în Cimitirul Sineasca, lângă tatăl său. Ilie Balaci a murit duminică, la vârsta de 62 de ani. Ilie Balaci va fi decorat, post mortem, cu Ordinul Mihai Viteazul în grad de cavaler.

Ilie Balaci va fi înmormântat astăzi la Cimitirul Sineasca din Craiova. Fostul mare fotbalist a murit duminică, la vârsta de 62 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Citeşte şi: FOTO / Eugen Trică, sprijinul Lorenei, la înmormântarea lui Ilie Balaci. Cei doi au divorţat de trei ani!

Citeşte şi: Inima lui Ilie Balaci ar fi cedat încă de la petrecerea din seara dinainte. Dezvăluiri tulburătoare ale medicilor

Citeşte şi: FOTO&VIDEO / Mama lui Ilie Balaci, răpusă de durere la biserică. A fost cărată pe brațe până la sicriu

Familia şi toţi cei care l-au iubit au venit să-şi ia rămas bun de la "Minunea Blondă". Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Ilie Balaci a fost depus la biserica Sfântul Ilie, apoi a fost dus la Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, locul unde fostul fotbalist şi-a petrecut o mare parte din viaţă şi şi-a format o carieră de succes.

Astăzi, sicriul va fi depus, de la ora 9:00, pe terenul Stadionul Ion Oblemenco, iar la ora 11:30 va avea loc o slujbă oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei.

La ora 12:15, cortegiul funerar va pleca la spre biserica Sfântul Ilie, unde va fi oficiată o altă slujbă. La ora 14:00, cortegiul va pleca la Cimitirul Sineasca, locul unde Ion Balaci va fi condus pe ultimul drum.

Programul funeraliilor lui Ilie Balaci:

09.00 – Depunerea trupului neînsuflețit pe terenul Stadionului Ion Oblemenco
11.30 – Slujbă In Memoriam oficiată de un sobor de preoți de la Mitropolia Olteniei, pe terenul Stadionului Ion Oblemenco
12.15 – Plecare spre Biserica Sf. Ilie
13.00 – Sosire Biserica Sf. Ilie – Slujba de înmormântare oficiată de un sobor de preoți în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei
14.00 – Plecare spre Cimitirul Sineasca

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

T.V

În articolul
UPDATE / Ilie Balaci, condus astăzi pe ultimul drum. Imagini tulburătoare de la cimitir!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Acces Direct. S-a aflat adevărul! De ce a fost Alexandra acasă la Rafaelo, de fapt? Testul Poligraf a arătat cine a mințit
Emisiuni TV • la 18:19
Acces Direct. S-a aflat adevărul! De ce a fost Alexandra acasă la Rafaelo, de fapt? Testul Poligraf a arătat cine a mințit
 • S-a aflat cine a mințit!
 • Testul Poligraf a ascos adevărul la iveală
 • De ce a fost, de fapt, Alexandra acasă la Rafaelo
Acces Direct. Scandalul continuă între Rafaelo și Robert Ionescu. Cei doi au fost despărțiți de forțele de ordine: „Ești un fake”
Emisiuni TV • la 17:52
Acces Direct. Scandalul continuă între Rafaelo și Robert Ionescu. Cei doi au fost despărțiți de forțele de ordine: „Ești un fake”
 • Rafaelo și Robert, bătaie în culisele emisiunii
 • Cei doi continuă războiul pornit din cauza iubitelor
Cum petrece Andreea Tonciu de ziua ei! Surpriză de proporții pentru vedetă, la Antena Stars: „Dacă nu era pandemie, făceam chef cu lăutari” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:43
Cum petrece Andreea Tonciu de ziua ei! Surpriză de proporții pentru vedetă, la Antena Stars: „Dacă nu era pandemie, făceam chef cu lăutari” / VIDEO
 • Andreea Tonciu a primit un cadou de la Răzvan Babană
 • Cu cine va petrece vedeta de ziua ei
Cine a fost Jeffrey Epstein și ce legătură ar avea cu divorțul dintre Bill Gates și Melinda Gates
Showbiz international • la 17:35
Cine a fost Jeffrey Epstein și ce legătură ar avea cu divorțul dintre Bill Gates și Melinda Gates
 • De ce ar fi implicat Jeffrey Epstein în divorț
 • Infractorul a fost găsit mort în închisoare
Studentă de origine britanică ucisă în propria casă. Ce recompensă oferă guvernul pentru identificarea făptașilor
Stiri internationale • la 17:31
Studentă de origine britanică ucisă în propria casă. Ce recompensă oferă guvernul pentru identificarea făptașilor
 • O tânără mamă a fost ucisă în fața copilului său
 • Guvernul oferă o recompensă în bani pentru identificarea criminalilor
Fostul iubit al Anei Mocanu, totul despre relația cu Denisa Despa! Rareș, noi declarații despre relația cu fosta asistentă TV: „Ne jigneam” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:24
Fostul iubit al Anei Mocanu, totul despre relația cu Denisa Despa! Rareș, noi declarații despre relația cu fosta asistentă TV: „Ne jigneam” / VIDEO
 • Rareș a vorbit la Antena Stars despre relația cu Ana Mocanu
 • Ce este între el și Denisa Despa?
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Horoscop 13 mai 2021
recomandare pe as.ro
Clauza incredibilă din contractul prenupţial semnat de Bill Gates şi soţia sa, Melinda. Au de împărţit o avere de 130 miliarde de dolari
Romania TV
"Să nu fie BONDAR!" Ce vedetă vrea un bărbat care să o facă să tresară
Romania TV
Vedeta din România care a devenit bunică iar peste o lună va deveni mamă!
recomandare pe antena3.ro
Un tânăr din Israel s-a filmat în timp ce își apăra sora mai mică: "Ești cu mine. Dumnezeu să ne ocrotească"
recomandare pe antena3.ro
Avionul lui Nicolae Ceauşescu, scos la licitație la preţul unei garsoniere confort 3
recomandare pe antena3.ro
S-a aflat cine a denunțat-o pe Elena Udrea în dosarul genții cu aproape 4.000.000 de dolari
recomandare pe playtech.ro
Anunț MAJOR pentru toți românii de la WhatsApp. Ce se va întâmpla pe 15 mai!!!
recomandare pe playtech.ro
Secretele neștiute ale sfeclei roșie. Cum o pui la borcan ca un adevărat bucătar VIDEO
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV. De ce nu poartă fiica lui Gabi Luncă doliu după mama ei? Rebeca a spus foarte clar
recomandare pe redactia.ro
Atentie, romani! Aveti prin sertare astfel de carnete vechi de CEC? Puteti primi 200 de milioane
recomandare pe a1.ro
Anca Serea, însărcinată din nou? Fotografia care i-a făcut pe fani să creadă că așteaptă al șaptelea copil
recomandare pe romaniatv.net
Oana Lis a făcut ANUNŢUL. Fostul primar al Capitalei are 77 de ani
recomandare pe romaniatv.net
Tânăr de 20 de ani DECAPITAT de familie pentru că era homosexual. Povestea tragică care a impresionat o lume întreagă
recomandare pe Jurnalul.ro
Emil Boc, descurcăreț în pandemie. Și-a plătit împrumutul de campanie și și-a cumpărat un mic domeniu lângă Cluj
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de baie
recomandare pe Ciao.ro
Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba viața