FOTO / Înfiorător! Supraviețuitorul accidentului din Vaslui a zăcut 12 ore în mașină, alături de prietenii săi morți

Accident Vaslui © captură video

Supraviețuitorul accidentului teribil din Vaslui, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața a zăcut, timp de 12 ore, cu prietenii săi morți, în mașină!

Detalii cutremurătoare ies la iveală, în cazul accidentului petrecut ieri, în Vaslui. Presa locală informează că supraviețuitorul a zăcut timp de 12 ore, alătri de prietenii lui morți, chiar în mașina care s-a răsturnat în râpă, după ce a ieșit de pe carosabil. 

Accidentul s-a produs pe un drum din localitatea Vetrișoaia, ieri. Cei trei prieteni fuseseră la o partidă de pescuit, iar şoferul a pierdut controlul într-o curbă. Autoturismul a plonjat într-o râpă aflată la aproape zece metri sub nivelul şoselei. până la sosirea echipajelor de salvare, singurul supraviețuitor al accidentului, care a suferit numeroase răni și care a zăcut în mașina făcută praf, timp de 12 ore.

Victimele accidentului au fost văzute de niște ciobani, care au alertat imediat autoritățile. Prima ipoteză a producerii accidentului din Vaslui se pare că se leagă de faptul că șoferul nu a adaptat viteza condițiilor de mers și a pierdut controlul autoturismului în care se afla. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro