FOTO ȘOCANT! Momentul când avionul MIG 21 Lancer se prăbușește lângă Fetești. Acestea sunt ultimele clipe ale pilotului

+3 click pentru
galerie

Imaginile prăbușirii avionului MIG 21 Lancer © Observator

O adevărată tragedie a avut loc astăzi, în apropiere de Fetești. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, iar în urma incidentului și-a pierdut viața pilotul, pe nume Florin Rotaru. Acum, ies la iveală și imagini care surprind momentul când aeronava intră în picaj, înainte de a izbucni în flăcări.

Pilotul Florin Rotaru a trăit momente cumplite atunci când avionul MIG 21 Lancer la cârma căruia se afla s-a prăbușit. Acesta a murit carbonizat, în interiorul aeronavei devenită epavă. În fotografiile ultimelor momente ale pilotului, obținute de Observator, se poate observa picajul, după care câmpul pe care s-a prăbușit a fost cuprins de flăcări.

Florin Rotaru, pilotul avionului MIG care s-a prăbușit la Baza Aeriană 86 Borcea, avea 36 de ani. Îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă a Bazei 86 Aeriană Fetești și era pilot clasa I.

Accidentul a avut loc la de Ziua Porţilor Deschise, unde erau aproximativ 4.000 de oameni în public în momentul prăbuşirii. Imediat după prăbuşire s-a auzit o explozie puternică.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro