FOTO / Veronica, o româncă plecată pentru un trai mai bun în Italia, a murit de Crăciun, ţinându-şi fetiţa de mână

+3 click pentru
galerie

Veronica a murit în Italia, de Crăciun © Facebook

Veronica Alexandrina Caliap, o româncă plecată în Italia de mai mult de zece ani, s-a stins din viaţă de Crăciun, ţinându-şi fetiţa de 7 ani de mână, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită. Tânăra mămică a cerut să fie înmormântată în acasă, în Vaslui, iar familia a decis să-i respecte această dorinţă. 

Veronica se lupta de mult timp cu o boală nemiloasă, a urmat un tratament, a fost operată şi totul părea că merge spre bine. Însă, boala a recidivat rapid şi agresiv, iar românca s-a stins, spre durerea soţului ei italian şi a fiicei sale de numai 7 ani. 

Românca plecase în Italia să aibă grijă de persoane în vârstă, pentru un trai mai bun. În urmă cu 11 ani, l-a cunoscut pe Maurizio Molinaro, s-au căsătorit, iar în 2011, din dragostea lor a apărut pe lume Arianna. După ce a născut, Veronica îşi găsise un loc de muncă la o companie de curăţenie şi părea că viaţa ei este din ce în ce mai bună, scrie observator.tv. 

Cei care au cunoscută pe Veronica Caliap o plâng acum, considerând tragicul eveniment o piedere majoră pentru comunitatea locală. "Veronica a fost puternică, generoasă şi se punea întotdeauna ultima în tot ce făcea. Era dedicată complet fetiţei sale şi soţului său. Era o persoană specială, plină de viață și disponibilă tuturor. Îmi amintesc când a venit la mine acasă şi mi-a adus prăjituri. Aveau un gust extraordinar, pentru că erau făcute cu dragoste. Mare păcat. Uriaşă pierdere", a mărturisit o apropiată, potrivit larena.it.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro