FOTO & VIDEO / Femeie ameninţată cu moartea de soţul demonic. "L-am văzut cu coasa în mână şi a zis că vrea să îmi ia gâtul"

+2 click pentru
galerie

Gabriela Panduru © captură Antena 1

Stă cu securea deaspra capului. şi asta la propriu! O femeie imploră ajutor ca să îşi poată salva copiii de furia tatălui lor. Un soţ, un părinte care se poate numi aşa doar de formã, spune mama, pentru că, în realitate, bărbatul ar fi doar un dictator fără milă. Un dictator care pe lângă bătăi, ar vrea să pună mână și pe banii pe care fiul cel mare i-a primit la școală pentru rezultatele bune de la învățătură.

Mihaela Panduru şi cei patru copii ai ei trăiesc un coşmar din cauza soţului care îi ameninţă cu moartea. Femeia a venit în emisiunea Simonei Gherghe"Acces Direct", să povestească drama prin care trece.

"L-am văzut cu coasa în mână şi a zis că vrea să îmi ia gâtul. Am fost desfigurată. A vrut să îmi dea cu securea în cap. Îl cred în stare de așa ceva. Am fost și strânsă de gât. Și le e frică. Pe mine m-a  lovit și lor le e frică să nu îi lovească și pe ei. Ar vrea să nu vorim cu nimeni (n.r soțu ).(...) Da, mă tem și m-am temut întotdeauna. Ne adresează cuvinte urâte și mie și copiilor. Nu am unde să mă duc. Vreau și eu să am liniște. Copiii își doresc liniște și un tată care să îi inteleagă și să vorbească cu ei. Am dormit și cu ei pe afară, dar m-am gândit, că poate dacă se fac copii mari, o să îi fie rușine să dea în ei, dar se pare că e din ce în ce e mai rău. Pe cel mare l-a bătut de când era mic. Și îi vorbește urat. Cel mare are probleme cu fierea. Am fost cu el la doctor și a zis că din cauza supărărilor și nemâncatului i  s-a mărit fierea. L-a  dat afară din curte și a stat băiatul în sat o luna jumate. A spus să-l chem acasă, că-l lasă în pace și nu a durat o săptămână, că  a început  din nou cu bătăile. Vrea să îi ia banii, alocația și bursa după cardul copilului. Vor ajunge rău dacă n-aș fi eu, că și ei sufereau când făcea el scandal și mă jignea. Şi ei plângeau și spuneau să nu mai stăm și să ne ducem oriunde. Eu îmi iubesc copiii și niciodată nu-i voi lăsa. Pentru ei trăiesc.", a spus Mihaela Panduru, femeia terorizată de soţ, în exclusivtate, pentru "Acces Direct".

Mihaela Panduru abia mai are putere să îşi plângă soarta şi cere ajutorul oamenilor pentru a o ajuta să îşi găsească o casă unde să locuiască. Ea îşi doreşte linişte şi un trai nonviolent pentru copii ei, departe de soţul său Neluţ.

Un telespectator le-a oferit femeii şi copiilor ei o casă

"Sunt din Piatra Neamţ. Am o casă în care am locuit eu şi acum este liberă. Este undeva într-o comună, dar se poate ajunge în oraş cu autobuzul.", a spus domnul Neculai. Femeia a declarat că ar fi de acord să se mute, doar că trebuie şi copiii să fie de acord.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro