FOTO & VIDEO / O fată a fost bătută cu bestiaitate. Doi necunoscuţi au vrut să o jupoaie de vie

+2 click pentru
galerie

Fata bătută cu bestialitate © captură Antena 1

Gabriela Bălaşa, o fată în vârstă de 21 de ani, a fost maltratată în plină stradă, după ce doi necunoscuţi, un bărbat şi o femeie, au snopit-o. Fata susţine că a fost ochită de atacatori în trafic. Ea a oprit în faţa unui magazin alimentar pentru a face câteva cumpărături, loc unde a fost agresată de atacatori.

"M-au maltratat, au vrut să îmi jupoaie pielea de pe faţă. Au început să mă injure şi să ma lovească cu picioarele şi pumnii, mi-au zis că mă omoară. Mi-au smuls genele. Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce am simţit atunci pentru că e ireal.(...) M-a înjurat, m-a luat la scuipat. Ea a început să mă lovească, mi-a  dat cu piciorul în ochi, apoi în piept. Erau trei barbaţi care se uitau la noi, dar nimeni nu s-a băgat. (...) Vreo 2 minute a durat agresiunea, dar două minute în care am crezut că mi se scot ochii. Mi-am luat telefonul de pe jos şi am sunat repede la poliţie. A venit salvarea, poliţia, iar a doua zi de dimineaţă m-am dus la poliţie să dau declaraţii.", a spus Gabriela Bălaşa, în exclusivitate, pentru emisiunea "Acces Direct".

Gabriela Bălaşa a declarat că totul a pornit de la o şicană în trafic. Tânăra susţine că ea nu i-a jignit pe cei doi şi că nu ştie ce a putut să îi deranjeze încât să o desfigureze. Ea a fost la Insitutul de Medicină Legală şi poliţia îi caută pe cei doi atacatori.

"În primul rând, vă spun că de la momentul sesizării, colegii de la Secţia 26 depun eforturi pentru a ajunge la agresori. Nu este posibilă identificarea de pe o zi pe alta. Au fost ridicate imagini şi au fost administrate şi alte mijloaoace de probă, însă aş vrea să trag un semnal de alarmă, ca atunci când cineva intră într-un conflict în trafic să meargă spre cea mai aproiată unitate de poliţie ori să sune la 112.",  a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Mirela Drugă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro