Fratele lui Tzancă Uraganu, război total cu unul dintre cei mai periculoşi interlopi / Detalii exclusive

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai în vogă maneliști a intrat într-un război extrem de periculos cu un clan din Vâlcea care și-a extins afacerile până în Statele Unite ale Americii.

Lăutarul, cunoscut pe piața manelelor sub numele de Miraj Tsunami, a intrat, recent, într-un scandal zgomotos, plin de amenițări, jigniri și înjurături, cu Patron, liderul unui clan din Vâlcea, stabilit, momentan, în SUA. Cearta a izbucnit după ce acest Patron l-a acuzat pe Miraj, în unele cercuri de prieteni comuni, că i-ar fi furat 1000 de dolari, în timpul unei cântări pe care lăutarul ar fi avut-o în America. De cum a auzit ce zvonuri au apărut în legătură cu el, manelistul a făcut un live pe internet, în care l-a făcut praf pe liderul interlop, despre care a afirmat că ar fi „fetiţă”, tâlhar și sărac.

“Tu nu Patron, Patroană ar trebui să te cheme, lumea știe de ce”, a spus lăutarul. Acesta a mai dezvăluit că, la un eveniment organizat peste Ocean, la care fusese angajat să cânte și unde strânsese “sacoșe de dolari”, Patron ar fi băgat mâna mormanul de bani și ar fi băgat în sân atâta cât apucat să cuprindă. Reacția publică a lui Miraj nu i-a lăsat indiferenți pe interopii vâlceni. Alexandru Bihoreanu, un alt lider interlop din Vâlcea plecat în SUA, care a făcut, la rândul său, un live pe internet în care i-a transmis manelistului, printre amenințări, că nu va mai pune niciodată piciorul pe pământ american.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro