Incident șocant, în Belgia! Doi frați români, împușcați de un polițist

Incident șocant, în Belgia! Doi frați români, împușcați de un polițist © sudinfo.be.

Întâmplare șocantă în Belgia. Doi frați români au fost împușcați de un polițist. Trupurile lor neînsuflețite au fost găsite în apropierea unui iaz, după ce plecaseră la pescuit. 

Incidentul a avut loc pe data de 29 august, atunci când frații români Constantin și Gabriel, de 45, respectiv 48 de ani, au fost găsiți împușcați în apropierea iazului unde merseseră la pescuit. Potrivit anchetatorilor, principalul suspect în cazul crimei este chiar proprietarul iazului unde au fost găsiți cei doi, un polițist. Acesta neagă acuzațiile.

Un alt polițist a descoperit mașina victimelor în apropiere de iaz, tot în aceeași zi, iar rudele raportaseră deja dispariția la poliție, potrivit sudinfo.be. 

Polițistul neagă tot

Polițiștii belgieni s-au deplasat imediat la fața locului, iar în urma cercetărilor au fost găsiți cei doi frați, însă din păcate, fără suflare. Cei doi au fost împușcați amândoi în cap, fiind descoperiți fără suflare.

Proprietarul iazului, un polițist pe nume Francis, au fost printre primele persoane audiate după descoperirea celor doi români morți, însă a negat imediat acuzațiile și nu s-a deranjat să dea foarte multe explicații.

Cu toate acestea, anchetatorii au adunat suficiente probe pentru a-l acuza de dublu asasinat, chiar dacă nu a recunoscut nimic. El este un fost polițist aflat la pensie. 


facebook whatsapp twitter pinterest