A spart o sticlă şi cu cioburile şi-a înjunghiat fraţii! Incident şocant într-o familie din Botoşani

A spart o sticlă şi cu cioburile şi-a înjunghiat fraţii! Incident şocant într-o familie din Botoşani © monitorulbt.ro

Incident halucinant într-o familie din Botoşani! O tânără în vârstă de 23 de ani a spart şi sticlă şi, cu cioburile, şi-a înjunghiat cei doi fraţi, în urma unui scandal.

Totul s-a întâmplat miercuri dimineaţă, atunci când cei trei fraţi s-au găsit cu toţii în comuna Frumuşica. Au început să bea, însă imediat a izbucnit un scandal. Din cauza mai multor neînţelegeri, a mai fost doar un pas până la ceartă şi bătaie, scrie monitorulbt.ro.

Fata, fără să mai stea pe gânduri, a pus mâna pe o sticlă, a spart-o, apoi cu cioburile şi-a înjunghiat cei doi fraţi. Ei au sunat la 112 şi au ajuns de urgenţă la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Fratele de 20 de ani a refuzat să primească ajutor, în timp ce, cel de 23 de ani, a fost diagnosticat cu o plagă înjunghiată. 

 „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru violenţă în familie şi se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a precizat inspectorul Maria carp, purtător de cuvânt al IJP Botoşani.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro