Doi frați din Dâmbovița, morți, după ce s-au asfixiat într-o fântână. Cum s-a petrecut tragedia

Doi frați din Dâmbovița, morți, după ce s-au asfixiat într-o fântână. Cum s-a petrecut tragedia © Arhiva

Doi frați din Dâmbovița și-au găsit sfârșitul într-un mod tragic. Pompierii au desfășurat o amplă operațiune de salvare, după ce bărbații au încercat să curețe puțul.

Unul dintre frați a coborât în fântână, la o adâncime de 14 metri, pentru a-l curăța. Când și-a dat seama că a trecut foarte mult timp și ceva este în neregulă, celălalt frate a coborât după el. Alături de aceștia se mai aflau câteva persoane, care au realizat că cei doi sunt în pericol de asfixiere, din cauza gazelor de la acea adâncime.

Martorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care timp de zeci de minute s-au luptat să îi aducă la suprafață. Medicii au încercat din răsputeri să îi resusciteze, însă fără rezultat. Ambii frați au murit asfixiați în puț.

"Am intrat după primul. N-am putut să-l scot. Am vrut să-l leg, n-am putut să-l scot. Am ieşit afară că nu mai aveam oxigen. Şi a intrat frate-su după el. N-au durat 20 de secunde că a picat pe el. N-a mai mişcat niciunul", a declarat un vecin.

Unul dintre frați s-a ambiționat să curețe singur puțul și nu a fost conștient de pericolul care îl păștea. Acum familia se pregătește pentru o dublă înmormântare. "A coborât în puţ să cureţe puţul că n-are apă, că n-a venit să-l cureţe nimeni", a spus și sora lor, potrivit observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro