Fumigenele colorate cu petarde, cele mai spectaculoase articole pirotehnice din lume

+2 click pentru
galerie

Fumigenele colorate cu petarde, cele mai spectaculoase articole pirotehnice din lume

Daca pana acum ai cumparat doar articole pirotehnice neautorizate, de la vanzatorii ambulanti din piete, cel mai probabil ai auzit numai de petarde si artificii si nu ai avut ocazia sa testezi unele dintre cele mai spectaculoase produse pe care le are de oferit aceasta industrie. Este vorba despre fumigene colorate, rachete de Revelion, stroboscoape si torte de stadion. In acest articol, ne vom concentra pe piesa de rezistenta disponibila in oferta Ekopiro, magazin online autorizat de materiale pirotehnice care activeaza inclusiv in Romania.

Este vorba despre Nebelschlag. In lumea pasionatilor de pirotehnie, exista fumigene colorate "obisnuite" si exista Nebelschlag. Acest produs de calitate superioara reprezinta una dintre cele mai mari inovatii din industrie, combinand doua dintre cele mai apreciate articole intr-unul singur. Este vorba despre o fumigena, urmata de o petarda cu o explozie extrem de puternica si spectaculoasa. De altfel, insasi denumirea acestor produse arata care este modul lor de functionare. In limba germana, "nebel" inseamna ceata, iar "schlag" inseamna "lovitura".

Odata aprinse, aceste fumigene colorate scot un fum gros, intr-o culoare foarte intensa, dupa care explodeaza. Avand in vedere specificul lor, este de la sine inteles ca Nebelschlag vor fi aprinse si detonate doar in aer liber si la nivelul solului, spre deosebire de fumigenele care nu sunt urmate de o explozie si pot fi tinute in mana.

Pe langa faptul ca sunt foarte spectaculoase, aceste fumigene colorate speciale cu petarde sunt disponibile la Ekopiro cu o reducere semnificativa. Astfel, pachetul de 10 bucati poate fi achizitionat cu 57,20 Lei cu TVA (in loc de 101,73 de Lei), iar cel de doua bucati - cu 21,30 Lei cu TVA. Nebelschlag sunt produse din categoria P1, fiind disponibile spre vanzare doar persoanelor care au implinit varsta de 18 ani.

Conform descrierii de pe site, aceste fumigene colorate au "explozie si stralucire", avand un efect de fum care dureaza 8 secunde, urmat de o explozie extrem de puternica si scantei. Fiecare fumigena cantareste 11,1 grame, iar culorile disponibile sunt urmatoarele: verde, rosu, galben, albastru si violet. In pachetul de 10 bucati, fiecare culoare apare de doua ori, iar in pachetul de doua bucati, exista doua culori diferite dintre cele cinci enumerate.

In plus, in pagina de produs, gasesti un filmulet de prezentare in care poti vedea cum functioneaza fumigenele colorate cu petarda Nebelschlag. Daca te-am convins sa achizitionezi acest produs, trebuie totusi sa tii cont de anumite aspecte inainte sa il detonezi. In primul rand, acesta trebuie depozitat intr-un loc uscat, ferit de prea multa lumina sau caldura.

Apoi, la fel cum am precizat anterior, aceste fumigene colorate cu petarda trebuie detonate exclusiv in spatii deschise, departe de substante inflamabile sau portiuni de vegetatie uscata. Inainte de a le aprinde, trebuie sa citesti pe ambalaj instructiunile de utilizare si masurile de siguranta si sa te asiguri ca toata lumea, inclusiv copiii si animalele de companie, se afla la o distanta suficient de mare de locul detonarii. Distractie placuta!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro