Furios şi iute! Un tânăr din Bistriţa a fost prins de radar cu 216 km/h, deşi avea limită de 50 km/h

Un tânăr din Bistriţa a fost prins de radar cu 216 km/h, deşi avea limită de 50 km/h © Arhiva

Un tânăr din Bistriţa a crezut că ia parte la o scenă dintr-un film de acţiune, astfel nimeni nu îşi poate explica inconştienţa sa.

În bărbat în vârstă de 21 de ani, din comuna Nimigea, Floreşti, care se deplasa spre Bistriţa-Beclean, a dat radarul peste cap.

Doar în filme mai vezi aşa ceva! Şoferul se afla într-o localitate când a apăsat puternic pedala de acceleraţie, iar acul din bordul maşinii a arătat nu mai puţin de 260 de kilometri pe oră, conform aparatului de radar.

Inconştienţă sau teribilism, din fericire, cursa nebuna a şoferului s-a încheiat fără a provoca vreun accident. Şi asta pentru că a fost oprit la timp de oamenii legii, pe care i-a uimit cu viteza cu care circula pe un drum comunal, acolo unde limita de viteză era de doar 50 de kilometri pe oră.

Incidentul a avut loc, miercuri, 12 februarie, în jurul ore 17:00, pe drumul naţional 17, în localitatea Podirei.

Şoferul furios şi iute a fost oprit de oamenii legii şi sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.305 lei. De asemenea, tânărului i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Oamenii legii atrag atenţia şi spun că astfel de cazuri sunt foarte des întâlnite. Fie că sunt şoferi începători, cu mult teribilism, fie că se află la volanul unei maşini puternice sau pentru a-si impresiona prietenii, mulţi tineri calcă pedala de acceleraţie mult peste limita admisă.

Acesta a fost un caz fericit, în urma căruia nu a fost provocat nici un accident şi nici o persoană nu a fost rănită. Însă, de foarte multe ori, din păcate, viteza a luat multe vieţi. A lăsat copii fără tată sau mamă, dar a făcut şi ca mulţi părinţi să îşi plângă copiii mult prea tineri pentru a trece în nefiinţă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro