Furtună de proporții în Capitală. Vedetele din România au tras un semnal de alarmă: “Ceva înfricoșător” / VIDEO
De Andreea Stancescu.
Publicat pe 08.06.2024 la 16:55
Actualizat pe 08.06.2024 la 17:40
Vremea s-a schimbat radical în România, iar temperaturile au scăzut în mod dramatic. Bucureștenii au avut parte de fenomene neașteptate, astfel că o furtună cu grindină a surprins pe toată lumea, mai ales la începutul verii. Vedetele din showbizul românesc au surprins mai multe imagini cu situația „înfricoșătoare”.
- Furtuna de proporții în București
- Vedetele din România au tras un semnal de alarmă:
Schimbare drastică a vremii in România. De la temperaturile cu plus, care au depășit 30 de grade, s-a ajuns la furtună şi grindină în Capitală. Vedetele au surprins momentele "înfricoșătoare", așa cum au fost descrise, iar imaginile pot demonstra acest lucru.
Furtună cu grindină în București
Vremea s-a schimbat drastic în ultimele zile, iar temperaturile cu plus au ajuns să fie înlocuite cu furtuni și grindină. Fenomenul este unul neșateptat, mai ales că ne aflăm în luna iunie, iar vedetele au surprins imaginile „înfricoșătoare.
Oana Roman a publicat pe rețelele de socializare un videoclip în care se poate observa furtuna. Deși aștepta de peste 15 minute să se oprească, pentru a putea merge la mașina aflată în parcare, nu avea nicio șansă. Ploaia a făcut prăpăd în Capitală.
Grindina la începutul lunii iunie
Flick a publicat pe rețelele de socializare grindina pe care a văzut-o în fața locuinței sale. Astfel de fenomene erau întâlnite în alte anotimpuri, iar acum este ceva uimitor, mai ales la început de vară. În aceeași situație se află și Liviu Vârciu, care a imortalizat furtuna de afară.
Grindina este un fenomen meteorologic caracterizat prin precipitații sub formă de bucăți solide de gheață. Aceste bucăți de gheață, numite grindină, se formează în norii de tip cumulonimbus, unde curenții de aer ascendenți puternici ridică picăturile de apă la altitudini mari, unde temperaturile sunt foarte scăzute. Picăturile de apă îngheață și, pe măsură ce sunt ridicate și coborâte repetat în nor, acumulează straturi succesive de gheață până când devin suficient de grele pentru a cădea la sol.