Gabi Bădălău, acuzat că şi-a lăsat familia pe drumuri / Claudia Pătrăşcanu îi dă lovitura de graţie

+6 click pentru
galerie

Războiul dintre Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu ia o turnură neaşteptată! Avem detalii exclusive din dosarul în care Claudia Pătrășcanu își acuză soțul de concediere abuzivă, conform portalului instanţelor de judecată, și despre cum vrea să își facă artista dreptate la tribunal.

Pe lângă procesele în care se luptă pentru copii şi pentru împărţirea averii, Claudia Pătrăşcanu a deschis, recent, un dosar, împotriva societăţii comerciale pe care o conduce Gabi Bădălău. Conform documentelor depuse la dosar, artista ar fi fost angajată la firma lui Bădălău pe perioada căsniciei, iar în momentul în care a decis să divorţeze i s-ar fi desfăcut contractul de muncă, în mod abuziv, pentru a nu mai avea cu ce să îşi întreţină copiii.

În sprijinul variantei sale, Claudia Pătrăşcanu a depus la dosar mai multe acte, printre care şi contractul de muncă şi documente bancare din care rezultă tranzancţiile financiare, solicitând, totodată, acordarea salariilor restante.

În luna august a anului trecut, Claudia Pătrășcanu și-a luat inima în dinți și a decis să spună public că mariajul ei cu Gabi Bădălău a ajuns la final. Vedeta a postat pe internet un mesaj extrem de dur, în care își acuza soțul de “abuzuri și infidelități”s.

"După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. (...) Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea (copiii mei)! Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează!", scria, la momentul respectiv, Claudia Pătrășcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro