Gabi Botez de la MPFM, scandal la cuţite cu nevasta, după ce i-a furat copilul! Acuzaţii grave

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" trece prin clipe de coşmar, după ce soţia a decis să îl părăsească, luându-i şi copilul.

Surse din anturajul lui Gabriel Botez au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că relaţia dintre fostul concurent MPFM şi soţia lui s-a răcit de aproximativ două luni, după ce bărbatul a rămas fără serviciu. În loc să aibă parte de sprijin şi înţelegere, Gabi Botez a primit "înţepăturile" soacrei, care a început să o influenţeze foarte mult şi pe Roxana. Asta deşi, spun gurile rele, nevasta lui Gabi nu ar fi tocmai mămica perfectă, ea adorând să petreacă nopţile prin cluburi, pentru ca, a doua zi, să se refacă dormind până la prânz – timp în care copilul aşteaptă ca mămica să îşi facă timp şi pentru el.

Picătura care a umplut paharul a fost luni, când Roxana şi-a luat copilul şi a părăsit domiciliul conjugal. Disperat că a rămas fără copil, Gabi Botez s-a dus glonţ la uşa soacrei, unde se refugiase nevasta, şi i-a cerut consoartei să îi dea copilul. Iar cum aceasta nu s-a conformat, a chemat poliţia, acuzând faptul că minorul a fost luat cu "japca" de lângă el. În faţa poliţiştilor, Roxana a susţinut că refuză să se întoarcă acasă, deoarece soţul ar fi extrem de agresiv, însă, într-un final, Gabi Botez a reuşit să ia copilul, în prezenţa agenţilor de ordine publică.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest