Gabi Botez de la MPFM, scandal la cuţite cu nevasta, după ce i-a furat copilul! Acuzaţii grave

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" trece prin clipe de coşmar, după ce soţia a decis să îl părăsească, luându-i şi copilul.

Surse din anturajul lui Gabriel Botez au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că relaţia dintre fostul concurent MPFM şi soţia lui s-a răcit de aproximativ două luni, după ce bărbatul a rămas fără serviciu. În loc să aibă parte de sprijin şi înţelegere, Gabi Botez a primit "înţepăturile" soacrei, care a început să o influenţeze foarte mult şi pe Roxana. Asta deşi, spun gurile rele, nevasta lui Gabi nu ar fi tocmai mămica perfectă, ea adorând să petreacă nopţile prin cluburi, pentru ca, a doua zi, să se refacă dormind până la prânz – timp în care copilul aşteaptă ca mămica să îşi facă timp şi pentru el.

Picătura care a umplut paharul a fost luni, când Roxana şi-a luat copilul şi a părăsit domiciliul conjugal. Disperat că a rămas fără copil, Gabi Botez s-a dus glonţ la uşa soacrei, unde se refugiase nevasta, şi i-a cerut consoartei să îi dea copilul. Iar cum aceasta nu s-a conformat, a chemat poliţia, acuzând faptul că minorul a fost luat cu "japca" de lângă el. În faţa poliţiştilor, Roxana a susţinut că refuză să se întoarcă acasă, deoarece soţul ar fi extrem de agresiv, însă, într-un final, Gabi Botez a reuşit să ia copilul, în prezenţa agenţilor de ordine publică.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro