Gabi Enache, scandal în casă, dintr-un motiv incredibil! Ce i-a interzis Lena să facă!

+3 click pentru
galerie

Celebrul fotbalist Gabi Enache are discuţii în casă dintr-un motiv incredibil: Lena i-a interzis să facă ceea ce lui îi place la nebunuie!

Invitat la „Cea mai tare din parcare”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Gabi Enache vorbeşte deschis despre maşini, motociclete şi... soţie! „M-am gândit să urc pe un motor, dar , în primul rând nu mă ajuta nici contractul, este foarte periculos, nu am voie… O să-mi iau un motor, i-am promis Lenei, dar ea nu vrea, bineînțeles: «Să nu te prind cu motor!» Dacă tot zice: «Nu vreau, nu vreau!», atunci o să-mi iau!", declară fotbalistul.

Gabi Enache vorbeşte şi despre relaţia pe care o are cu soţia lui, după toate prin care au trecut: “Ea niciodată nu vrea să pară slabă în fața mea, ea este o femeie puternică, ştii foarte bine prin câte am trecut noi, ea a rămas lângă mine şi am rămas împreună. Certurile, contradicţiile de zi cu zi mai există, ca în orice familie… Am rămas amândoi, am rămas uniţi, este o femeie foarte echilibrată”.

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care a făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. La început, în mare secret, cei doi au decis să bea o cafea împreună, să vadă cum se pot consola reciproc. Iar de la tatonări, la câteva zâmbete și, evident, atingeri întâmplătoare, și-au dat seama că sunt suflete pereche. Cei doi au împreună un băieţel. Micuţul a venit pe lume în luna septembrie a anului 2017. Naşii lui Edan Gabriel sunt Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Gabi Enache mai are un copil, o fetiţă, din relaţia cu Mădălina, fosta sa soţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro