Gabriela Firea a solicitat sprijin mai multor state, în contextul pandemiei de coronavirus

Gabriela Firea a solicitat sprijin mai multor state, în contextul pandemiei de coronavirus © arhiva

În contextul pandemiei de coronavirus din țara noastră, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat sprijin mai multor state din lume.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat în urmă cu puțin că în cursul acestei a trimis mai multe scrisori în câteva state din lume pentru a solicita sprijin în vederea pandemiei de coronavirus din țara noastră

”Am trimis scrisori pentru a solicita sprijin catre Ambasadele Statelor Unite ale Americii, Germaniei, Chinei, Israelului și Austriei, care să trimită și el scrisori către primăriile capitalelor din statele respective, în vederea solicitării unui sprijin necesar în această perioadă pentru cele 19 spitale din București.”, a spus ea.

Gabriela Firea, despre oamenii din carantină

În aceste momente în  București-Ilfov, sunt peste 3.000 de persoane în izolare la domiciliu și peste 500 de persoane aflate în carantină. Dintre acestea sunt foarte multe netestate, dar cele mai multe au luat deja probabil virusului.

„Avem un număr foarte mare de persoane în carantină deja netestate. Dintre cele peste 520 de persoane în carantină, puține au fost testate. Probabil multe dintre acelea sunt deja îmbolnăvite, dar nu s-a ajuns la ele cu testul”, a explicat Primarul General al Capitalei, potrivit Antena 3.

Bilanțul total a ajuns la 308 de îmbolnăviri.  În ultimele 24 de ore, numărul total a crescut cu 31 de cazuri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro