Gabriela Firea, în doliu! Tatăl primarului general al Capitalei a murit

Gabriela Firea, în doliu! Tatăl primarului general al Capitalei a murit © Facebook

Gabriela Firea este în doliu! Tatăl primarului general al Capitalei a murit. Vestea a fost dată chiar de ea, prin intermediul reţelelor de socializare.

Primarul general al Capitalei trece prin momente cumplite! Gabriela Firea, în vârstă de 47 de ani, a anunţat luni după-amiază, 2 martie, că tatăl ei, Ioan, s-a stins din viaţă. 

"Dumnezeu să-l odihnească pe Ioan, tatăl meu şi al fraţilor mei!🙏Drum lin acolo unde nu este nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârşit🙏", a anunţat Gabriela Firea pe reţelele de socializare.

Ioan Vrânceanu, tatăl Gabrielei Firea, a lucrat pe şantier ca muncitor necalificat. Până în acest moment nu se ştie care a fost cauza decesului. 

„Dumnezeu să îl odihnească în pace!” şi „Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște. Condoleanțe familiei îndurerate” sunt doar două dintre numeroasele mesaje pe care primarul general al Capitalei le-a primit pe Facebook, după ce a anunţat decesul părintelui.

În trecut, Gabriela Firea a povestit că a avut o copilărie extrem de grea. 

"Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorțeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament și am plecat cu toții. Ne-am mutat tot la două camere, dar într-un apartament complet gol, pentru că lucrurile rămăseseră la tată. Am luat-o de la zero. A fost îngrozitor de greu, dar măcar știam că putem dormi liniștiți, fără spaima de răcnete și bătaie", povestea Gabriela Firea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro