Gabriela Firea, măsuri noi din cauza coronavirusului: „Am dat sistare de lucrări la toate șantierele coordonate de Primăria Capitalei”

Gabriela Firea, măsuri noi din cauza coronavirusului: „Am dat sistare de lucrări la toate șantierele coordonate de Primăria Capitalei” © Arhivă

Gabriela Firea a anunțat în această seară noi măsuri luate din cauza pandemiei de coronavirus. Primarul General al municipiului București a anunțat că a fost dată sistarea lucrărilor la toate șantierele coordonate de Primăria Capitalei.

Gabriela Firea a anunțat astăzi, în cadrul emisiunii Xtra Night Show că în București au fost luate alte măsuri în ceea ce privește combaterea răspândirii de Covid-19.

„Am mai luat o măsură în București. Din păcate, a rămas singulară și sper ca în perioada următoare să conformăm cu toții. Apropo de faptul că trebuie să îi ferim pe cei mai mulți dintre bucureșteni să se infecteze prin carantină, prin izolare, dar și prin restrângerea activităților care nu sunt vitale. Noi am dat sistare de lucrări la toate șantierele coordonate de Primăria Capitalei: Podul Ciurel, spre exemplu, (...) fabrica de glucoză, pasajul de la Doamna Ghica, park& ride Cora Pantelimon, Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu”, a spus Gabriela Firea printr-o intervenție telefonică.

În continuare, Gabriela Firea a declarat că astăzi au fost făcute cele mai multe teste.

„Astăzi s-au făcut cred că cele mai multe teste de către DSP București  în spațiile noastre de carantină. Peste 100 de teste. Și mâine, de asemenea, vor fi testate foarte multe persoane”, a mai spus Gabriela Firea.

Peste 550 de persoane aflate în carantină, în București-Ilfov

Gabriela Firea a declarat că în prezent sunt peste 550 de persoane în carantină București-Ilfov.

„În acest moment avem chiar peste 550 de persoane în carantină București-Ilfov. Cele mai multe în București: 525, iar în izolare la domiciliu împreună București și Ilfov 3700, firește 80% sunt în Municipiul București. Prioritatea sunt testele pentru persoanele care au venit din zona roșie și acestea sunt în carantină, etapa a II-a și în special pentru simptomatici, cei care vin din zona galbenă sau care sunt persoane contacte și sunt în izolare la domiciliu”, a continuat Gabriela Firea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro