Gabriela Firea, mesaj în plină epidemie de coronavirus pentru românii care se tem că vor rămâne fără apă: ”Se poate bea și de la robinet. Este potabilă”

Gabriela Firea, mesaj în plină epidemie de coronavirus pentru românii care se tem că vor rămâne fără apă: ”Se poate bea de la robinet” © Facebook

În plină epidemie de coronavirus, Gabriela Firea vine să liniștească poporul român. Primarul Capitalei susține că nu ar trebui să ne temem în privința stocului de apă, deoarece aceasta poate fi băută și de la robinet! 

”Nu se pune problema infectării sau infestării”

Deoarece românii au dat năvală în magazine și au golit rafturile, Primarul Capitalei a decis că este cazul să intervină în situația de față. Potrivit antena3.ro, Gabriela Firea a afirmat că discută în fiecare zi cu cei de la Apa Nova, verificând calitatea apei. 

„Am luat personal legătura cu cei de la Apa Nova. (...) Eu îi rog pe cetățeni, în primul rând din București, dar de peste tot să aibă totuși încredere în autoritățile centrale și locale pentru că noi muncim, dar ei trebuie să stea acasă. Doar activitățile esențiale trebuie să funcționeze, restul pot să ia o pauză pentru o perioadă de timp”, a spus Firea pentru sursa citată.

De asemenea, a ținut să precizeze că apa de la robinet este potabilă și că ar trebui să înceteze cu stocurile de apă plată din magazine: „Noi luăm câte 2-3 probe pe zi. Nu se pune problema infectării sau infestării, se poate bea apă de la robinet, fără filtru. Cine vrea să facă stocuri să le facă, dar asta nu înseamnă că rămâne cineva fără apă”, a continuat ea. 

În încheiere, Firea a anunțat că, începând de astăzi, elevii au acces la cursurile online puse la dispoziție din cauza epidemiei de coronavirus, cât timp școlile sunt închise. Platforma cu lecții online pentru elevii de școală primară este www.hubproedus.ro, iar cea pentru elevii de liceu www.mybac.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro