Gabriela Firea, mesaj pentru Ministerul Mediului. Bucureștiul a fost din nou poluat masiv

Gabriela Firea, mesaj pentru Ministerul Mediului © Facebook

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, cere explicații Ministerului Mediului după ce Capitala a atins din nou un recod al poluării.

La începutul acestei luni, Bucureștiul a fost acoperit de un nor de poluare, aparatele arătând o creștere de 1000% a nivelului de poluare în atmosferă, mult peste limita permisă. Atunci bucureștenii s-au plâns de aerul greu de respirat, dar și de mirosul insuportabil de fum. La vremea aceea, mulți au ajuns la concluzia că  cel mai probabil poluarea a fost provocată de niște arderi masive din jurul orașului.

Acum, la câteva zile distanță, Gabriela Firea a atras din nou atenția Ministerului Mediului, după ce Capitala a fost poluată iar peste limita admisă.

Chiar pe pagina sa de Facebook, edilul Capitalei a postat câteva fotografii prin care a arătat gradul de poluare din București, deși acum ne aflăm într-o perioadă în care traficul auto este mult mai redus, din cauza pandemiei de coronavirus.

Somez Ministerul Mediului să spună cetățenilor cine poluează Bucureștiul și zona metropolitană! Trimiteți comisarii Gărzii de mediu să verifice! Doar aceștia au atribuții prin lege! Trafic nu e! Cine arde deșeuri sau.... iar păcură? Faceți nani cand alții (interesați) poluează?”, a fost mesajul Gabrielei Firea pentru Ministerul Mediului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro