Gabriela Firea va fi operată, din nou, la Londra: „Sigur va fi bine”

+2 click pentru
galerie

Gabriela Firea va fi operată, din nou, la Londra: „Sigur va fi bine” © Facebook

Gabriela Firea a părăsit România, pentru a fi supusă unei noi intervenții chirurgicale. Primarul Capitalei se luptă de câteva luni cu probleme de sănătate, din pricina cărora a fost nevoită să fie deja operată de trei ori.

Gabriela Firea a plecat împreună cu soțul ei la Londra, de unde a transmis un mesaj încurajator și a oferit și niște imagini.

Recent, primarul general al Capitalei anunțase că nu a terminat cu operațiile și că va mai urma o a treia intervenție.

„Sigur va fi bine. Sănătatea e cea mai importantă. Dor de copii. Mă voi întoarce”, a transmis Gabriela Firea, pe Facebook.

Gabriela Firea este la a patra operație

Gabriela Firea a mai fost operată acum câteva luni, atunci când medicii i-au descoperit o sârmă pe colon. Celelalte intervenții au avut loc în țară.

„În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, spunea soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro