Gabriela Firea plănuiește închiderea parcurilor din Capitală: „Recomandările trebuie să fie luate foarte în serios”

Gabriela Firea plănuiește închiderea parcurilor din Capitală © Arhivă

După ce românii au luat cu asalt parcurile și pădurile, ignorând recomandările autorităților de a sta acasă, Gabriela Firea anunță că plănuiește închiderea parcurilor din Capitală, dacă acest lucru va continua să se întâmple.

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a anunțat că, dacă oamenii nu vor înțelege că trebuie să stea departe de parcuri, cel mai probabil se va ajunge la închiderea acestora. Măsura, dacă implementată, ar urma să aibă loc de săptămâna viitoare, folosind vremea proastă din aceste zile ca motiv pentru care nu are loc mai devreme.

„Am decis ca săptămâna asta să lăsăm parcurile deschise, pentru că oricum e vremea urâtă și nu cred că se înghesuie lumea în parcuri. Dar săptămâna viitoare vom lua și această decizie, dacă nu se vor respecta aceste recomandări”, a spus Gabriela Firea, la RomâniaTV. 

Gabriela Firea, reacție furibundă

După ce românii s-au adunat să joace table și să discute prin parcuri, weekendul trecut, Gabriela Firea a avut o reacție dură, în care i-a criticat pe cei care nu respectă recomandările autorităților. În continuare, primarul general le amintește oamenilor că măsurile foarte aspre pot fi ușor evitate, dacă fiecare dintre noi dă dovadă de responsabilitate.

„Recomandările trebuie sa fie luate foarte în serios. Persoanele care nu lucrează în servicii vitale trebuie să lucreze de la domiciliu, cu acordul angajatorului. Nu cred că este cazul să ajungem la măsuri foarte aspre, ca cetățenii să simtă că autoritățile au o atitudine agresivă. Doar împreună putem să ne salvăm, nu sabontându-ne unii pe alții”, a mai spus Primarul General al Capitalei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro