Gătitul nu este pentru toată lumea! Doi soţi din Bihor au ajuns la spital din cauza unei greşeli fatale în bucătărie

Gătitul nu este pentru toată lumea! Doi soţi din Bihor au ajuns la spital din cauza unei greşeli fatale în bucătărie © Pixabay

Scene de groază în Bihor! Un bărbat şi soţia sa au ajuns de urgenţă la spital, după ce femeia a făcut o greşeală fatală în bucătărie!

Gătitul s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie pentru doi soţi din Bihor. În timp ce femeia se afla în bucătărie pentru a găti ceva, la un moment dat, aceasta a manevrat în mod greşit tigaia de pe foc, turnând apă peste uleiul încins. În urma faptei sale, femeia a fost cuprinsă de flăcări, iar la scurt timp şi soţul ei, în momentul în care a încercat să o salveze.

Potrivit presei locale, soţul femeii a fost şi el foarte afectat în urma furiei flăcărilor. Bărbatul în vârstă de 49 de ani are arsuri de gradul IIA pe 7% din suprafaţa corpului. Acesta a suferit răni în zona gâtului şi la mâna dreaptă. Prezentând răni gave, şi acesta a fost întubat după internare. 

Atât bărbatul, cât şi femeia au fost izolaţi. Din fericire, bărbatul a fost ulterior extubat, însă femeia se află într-o situaţie mai gravă, fiind în continuare în comă indusă. Aceasta respiră cu ajutorul aparatelor.

"Pacienta are arsuri de gradul II A / II B pe 10% din suprafaţa corpului, pe faţă, gât şi pe antebraţul mâinii drepte. A trebuit întubată şi s-a decis inducerea comei, ca să nu simtă durerea", a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean pentru ebihoreanul.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro