Gelozia, bat-o vina! Un bărbat din Botoşani şi-a atacat soţia cu drujba, după ce a crezut că îl înşeală

Gelozia, bat-o vina! Un bărbat din Botoşani şi-a atacat soţia cu drujba, după ce a crezut că îl înşeală © Pixabay

Gest necugetat al unui bărbat din Botoşani! Şi-a atacat soţia cu drujba, pe motivul că femeia l-ar fi înşelat! 

Povestea a început în momentul în care cei doi soţi au început să se certe în faţa unui magazin din sat, continunând scandalul cu urlete şi ţipete şi la drumul de întoarcere spre casă. Soţia bărbatului a lipsit de mai multe ori de acasă, nejustificat, motiv care l-a înfuriat pe soţ, acesta începând să o bănuie de infidelitate. 

"Un beţiv povestise celuilalt beţiv (agresorului) că ar fi avut relaţii cu soţia acestuia, aceasta a lua bârfa de bună şi a mers să o taie cu drujba, agresorul fiind cunoscut pentru astfel de fapte", a declarat un apropiat al familiei. 

În faţa oamenilor legii, bărbatul a susţinut că doar a vrut să-şi sperie puţin soţia cu drujba, însă totul a degenerat într-un mod la care nimeni nu se aştepta. Femeia a început să strige după ajutor, iar vecinii au auzit totul şi au apelat autorităţile.

Poliţiştii au sosit imediat la faţa locului, împreună cu mai multe echipaje medicale. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital, suferind o hemoragie puternică în zona abdomenului. Procurorii au deschis de îndată un dosar penal în ceea ce-l priveşte pe agresor, pentru violenţă în cadrul familiei, dar şi tentativă de omor. 

Nu se cunosc mai multe detalii despre starea de sănătate a femeii. În urma audierilor, bărbatul a fost reţinut de către autorităţi şi arestat preventiv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro