Răsturnare de situație. Adolescenta premiantă din Olt, dispărută de la domiciliu, fotografiată în compania unui bărbat

Răsturnare de situație. Adolescenta premiată din Olt, dispărută de la domiciliu, fotografiată în compania unui bărbat © captură A3

Detalii șocante în cazul Georgianei, adolescenta premiantă din Olt, dispărută de la domiciliu în urmă cu un an. O colegă a fetei, care știa situația, a fotografiat-o într-un magazin, în compania unui bărbat în vârstă. Familia se gândește la ce e mai rău!

Cazul Georgianei a stârnit revoltă la nivelul întregii țări. Fata a fost văzută ultima dată, înainte de dispariție, de bunică. atunci, copila i-a spus femeii că a fost amenințată cu un cuțit de patru bărbați. Georgiana a dispărut de la domiciliu în urmă cu un an. După cercetări, au existat indicii că Georgiana a ajuns pe mâna proxeneților.

Mai mult, când bunica ei a mers să plătească impozitul pe casă, a aflat că are de plătit și o amendă pentru prostituție, ce era pe numele fetei. 

Recent, fata a fost văzută de o colegă, într-un hypermarket din Craiova. Georgiana a fost fotografiată în compania unui bărbat care are aproximativ 40 de ani. Colega ei s-a temut să meargă la ea și să poarte o conversație, să afle ce se întâmplă. Bărbatul cu care a fost văzută adolescenta nu este cunoscut de familie sau apropiați și nimeni nu știe care este, de fapt, relația dintre ei. 

Poliția a transmis că Georgiana Dinu este căutată la nivel național și internațional, potrivit Antena 3. 

Bunica fetei este devastată de durere! Femeia așteaptă de mai bine de un an un mesaj d ela nepoata ei, vrea să afle dacă e bine, vrea să știe ce se întâmplă cu ea. „O plâng și zi și noapte... doar pe ea o aveam”. 

Apropiații cred că fata nu poate găsi o modalitate să ia legătura cu familia, fiind condiționată de presupușii proxeneți. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro