Gest halucinant făcut de psiholoaga de la Rahova care s-a măritat cu un interlop, în puşcărie! Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Psiholoaga de la închisoarea Rahova care s-a măritat cu deținutul pe care îl consilia a făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe toți cei care o cunosc și, cu atât mai mult, pe șefii Administrației Naționale a Penitenciarelor.

La începutul anului, Veronica C., psiholog la Penitenciarul Rahova, provoca o adevărată furtună în sistem după ce s-a căsătorit cu celebrul lider interlop Bogdan Dumitrescu, zis Crocodilu, unul dintre liderii temutei grupări a Sportivilor. Femeia l-a avut pe Crocodilu, iniţial, într-un program de consiliere, iar între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste, pe care Veronica și-a asumat-o. După ce iubitul a fost transferat la Jilava, aceasta a cerut, mai întâi, camera intimă, după care deținutul a solicitat aprobare pentru a oficia căsătoria în spatele gratiilor.

Inedita cununie i-a revoltat pe șefii psiholoagei, însă, pentru că nu s-a putut demonstra că aceasta a încălcat legea, nu au putut s-o sancționeze sau s-o îndepărteze cu totul din sistem. Recent, femeia a surprins pe toată lumea după ce și-a depus demisia din Administrația Naţională a Penitenciarelor, invocând “motive personale”. Surse apropiate cuplului au dezvăluit, pentru synews.ro, că Veronica a recurs la acest gest pentru a-și proteja căsnicia, pe deoparte, și, pe de altă parte, pentru că nu mai suporta presiunea venită din partea colegilor de serviciu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro