Gest impresionant făcut de Sergiu, “tăticul călăreț”! Tânărul a donat o parte din ajutoarele primite. “N-am crezut niciodată că o să pot da din puținul meu”

Gest impresionant făcut de Sergiu, “tăticul călăreț”! Tânărul a donat o parte din ajutoarele primite. “N-am crezut niciodată că o să pot da din puținul meu” © bzi.ro

”Suflet de aur” mai poate fi intitulat Sergiu, bărbatul care a mers călare pe cal până la maternitate ca sa-și vadă soția și copilul. Începând de ieri, a fost deschis un cont bancar pe numele lui și ușor ușor pare că viața începe să prindă sens. Cum dar din dar se face Rai, tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a donat o parte din ajutoarele primite! 

”Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie?

Ne aflăm în plină pandemie, suntem panicați și ne temem, însă asta nu înseamnă că trebuie să uităm de oamenii din jurul nostru și mai ales de cei care fac cu adevărat un bine. Este cazul lui Sergiu, ”tăticul călăreț”, care continuă să impresioneze o țară întreagă. 

După ce a primit ajutor din partea mai multor oameni, dar și din partea lui Cătălin Moroșanu, tânărul din Iași a demonstrat în primul rând că este om și că dar din dar se face Rai. Potrivit bzi.ro, începând de ieri, a fost deschis un cont bancar pe numele lui și ușor ușor pare că viața începe să prindă sens.

Primele donații au început să apară, însă ”tăticul călăreț” nu a ținut totul pentru el, ci a început să împartă cu cei din jur, susținând că nu s-a gândit niciodată că poate oferi cuiva din puținul pe care îl are.

„Ce să vă spun… Dumnezeu m-a ajutat așa cum nu speram vreodată. Nu m-am gândit în viața mea că voi ajunge să am ce îmi trebuie și nu m-am gândit niciodată că o să pot da din puținul meu și altora”, a declarat Sergiu pentru sursa citată.

„Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân”

Sergiu a donat mai multe pachete de mâncare unei familii și a cumpărat o rețetă unui bătrân. Tânărul nu uită de unde a plecat, prin asta oferind un exemplu tuturor celor din jur. 

”Am dat la o familie mâncare și am cumpărat o rețetă unui bătrân! A venit la mine… știu că sunt săraci, așa cum suntem și noi… I-am dat câteva alimente și pampers. Cum pot eu să nu dau când Dumnezeu mi-a dat și mie? Nu pot să nu fiu așa… Am mers și cu un bătrân și am cumpărat o rețetă de la farmacie din banii pe care eu i-am primit”, susține el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro