Gest înduioşător pentru Diana, fata aflată în moarte cerebrală. Prietenul ei s-a întors din Turcia pentru a-i fi alături

Diana © facebook

Diana se află de două săptămâni în moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Prietenul tinerei a venit în România să-i fie alături Dianei, el fiind de origine turcă, stabilit în ţara lui natală.

Elena Lăcrămioara Ghişoiu, mama îndurerată a Dianei, a declarat pentru oradesibiu.ro:  „Prietenul fetei este aici şi şi-a făcut analizele complete în Turcia. Este perfect sănătos. El este din Turcia.”

Pentru a nu fi afectat de meningita tinerei, prietenul Dianei, nu a fost investigat la Sibiu, ci în Turcia, şi, din fericire, el este sănătos.

Diana şi-a văzut ultima dată prietenul, în Turcia, pe aeroport, de unde s-au despărţit, fata urmând să se întoarcă acasă, în România după ce au petrecut sărbătorile împreună. Diana a zburat cu avionul din Turcia în România, aterizând la Bucureşti, unde a fost aşteptată de fratele ei. Atât prietenul, cât şi fratele Dianei nu s-au îmbolnăvit de meningită.

Nu se ştie dacă i-a făcut rău călătoria. Directorul DSP Sibiu, dr. Gabriel Budescu a spus pentru oradesibiu.ro  „Diana a plecat pe 28 decembrie şi s-a întors pe 1 ianuarie. Deci, organismul ei a fost suprasolicitat, obosit. Sistemul ei imunitar, a fost clar zero.”

Familia este de părere că Diana luptă să trăiască dar medicii spun că nu mai are şanse. Mama îndurerată speră într-o minune „Doamnă, copilul acesta luptă să trăiască! (…) Doamnă pentru mine nu e moartă, atâta timp cât îi bate inimioara”

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro