Gestul cutremurător făcut de prietenii Vasilicăi, după moartea sa fulgerătoare. "Drum lin către stele, suflet nevinovat"

+4 click pentru
galerie

Gestul cutremurător făcut de prietenii Vasilicăi, după moartea sa fulgerătoare. "Drum lin către stele, suflet nevinovat" © Facebook

Decesul Vasilicăi, tânăra mamă din Suceava, ucisă de un şofer chiar în noaptea de Revelion, a îndurerat pe toată lumea. Familia şi prietenii sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă că femeia a avut un sfârşit atât de şocant.

Vasilica a murit după ce a fost lovită foarte grav de o maşină, în timp ce sărbătorea trecerea în Noul An. Femeia se afla pe marginea drumului, alături de familia sa, moment în care un şofer de 21 de ani, care voia să efectueze o depăşire, a lovit-o.

Medicii au sosit de urgenţă la faţa locului, acolo unde au încercat să-i acorde primul ajutor. Din păcate, organismul femeii nu a mai putut să lupte, iar la o oră de la tragedie aceasta a încetat din viaţă. În accident a mai fost lovit şi un tânăr de 20 de ani, care a ajuns rănit la spital.

Vasilica a lăsat în urma ei două fetiţe care vor creşte fără mamă şi un soţ distrus de durere. Prietenii şi familia sunt în stare de şoc şi sunt devastaţi de durere, după auzul veştii că tânăra de 34 de ani a sfârşit în acest fel. Prietenii săi, în semn de respect şi preţuire pentru Vasilica, au decis să-şi schimbe fotografiile de profil de pe Facebook cu unele de doliu, iar mesajele transmise de apropiaţi sunt extrem de emoţionnate şi dureroase.

"Sincere condoleanțe, Cătălin! Suntem alături de tine și de fetele tale la greaua încercare. Drum lin catre stele, suflet nevinovat!😭😭😭😭😭😭😭😭, Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe, Condoleanțe! Dumnezeu să o ierte, iar vinovatul să primească ceea ce merită! Nu există cuvinte pentru a descrie ce se întâmplă în ţara asta", sunt câteva dintre mesajele transmise de prietenii Vasilicăi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro