Gestul emoționant al unei polițiste atunci când a oprit un doctor în trafic: "Am onoarea să vă salut"

Gestul emoționant al unei polițiste atunci când a oprit un doctor în trafic: "Am onoarea să vă salut" © facebook

În aceste zile, polițiștii rutieri din toată țara au obligația de a verifica șoferii și actele pe care aceștia le dețin, pentru a fi în legalitate. O polițistă din Capitală a oprit o persoană în trafic, cu scopul de a o verifica, dar gestul făcut ulterior de tânără a uluit pe toți.

Polițista, pe nume Alexandra, a oprit ieri un autorturism în zona Piața Unirii, pentru un control de rutină.

Conform protocolului, Alexandra a păstrat distanța față de conducătororul auto și a cerut ca acesta să îi arate actele impuse de autorități.

"Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.", a fost rugamintea Alexandrei pentru persoana aflată în interiorul automobilului.

Răspunsul șoferului a făcut-o pe alexandra să aibă o reacție demnă de laudă.

"Bună dimineața! Uitati cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.", a fost răspunsul conducătorului auto.

Gestul unei tinere polițiste în fața unui medic

Imediat ce a auzit acestea, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi vazută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă, în semn de salut.

"Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!", au fost cuvintele rostite de tânăra polițistă.

Medicul a făcut același gest de respect, urâdu-i Alexandrei toate cele bune.

"Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani. Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet. Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!", au scris reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro