Gheorghe Dincă a divorţat în secret. Motivul pentru care fosta soţie a cerut separarea legală

Gheorghe Dincă a divorţat în secret. Motivul pentru care fosta soţie a cerut separarea legală © arhivă

În plin scandal cu trimiterea în judecată a dosarului Caracal, o altă veste care îl are pe Gheorghe Dincă în prim plan zguduie opinia publică. "Monstrul din Caracal" a divorţat în secret de soţia sa, Elena. 

Gheorghe Dincă a divorţat în secret de Elena, cea care i-a fost soţie o bună perioadă de timp. Divorţul a fost cerut în luna noiembrie, la notar, chiar de Elena Dincă. Motivul? Femeia se săturase să îi fie pusă eticheta de "soţie de criminal", aşa că a hotărât că cea mai bună decizie pentru ea este să ceară separarea legală, arată publicaţia Impact.

Aflat în arest preventiv, Gheorghe Dincă a delegat un avocat pentru a se ocupa de tot ce este necesar din partea sa, în acest context. După perioada legală de o lună în care ambele părţi aveau posibilitatea de a se răzgândi, divorţul a fost prenunţat de notar. Din luna decembrie a anului 2019, Elena a devenit fosta doamnă Dincă.

Gheorghe Dincă, acuzat oficial de opt infracţiuni

"Monstrul din Caracal" este acuzat de opt infracţiuni. În această săptămână, procurorii DIICOT - Structura Centrală, au dispus trimiterea sa în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

În dimineaţa zilei de joi, Gheorghe Dincă a fost transferat din arestul central la Slatina. Astfel, "monstrul din Caracal" este mai aproape de Tribunalul Olt, acolo unde se va judeca dosarul Caracal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro