Gheorghe Dincă a recunoscut că Ștefan Risipiceanu a batjocorit-o și el pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a recunoscut că Ștefan Risipiceanu a batjocorit-o și el pe Luiza Melencu © Arhiva

Astăzi au apărut informații cruciale în cazul crimelor din Caracal. Ștefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, este acuzat de procurorii DIICOT că a luat parte și el la violul Luizei Melencu, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o în timp ce făcea autostopul.

Și Gheorghe Dincă a fost audiat astăzi de procurorii DIICOT, după ce complicele său a fost reținut sub acuzația de viol în formă agravată, iar cel numit criminalul din Caracal a recunoscut că bărbatul a participat la răpirea adolescentei și a violat-o, cu permisiunea lui. 

Potrivit ultimelor declarații ale lui Gheorghe Dincă, acesta spune că Ștefan Risipiceanu a violat-o pe Luiza Melencu separat, dar și împreună cu el. Totodată, procurorii DIICOT au descoperit urme de salivă în locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă, iar acestea aparțin lui Ștefan Risipiceanu, potrivit testelor ADN. Gheorghe Dincă a mai declarat în fața anchetatorilor că a ținut-o sechestrată în casă pe Luiza Melencu și că a omorât-o într-o criză de furie, la fel ca pe Alexandra Măceșanu. 

Înainte cu luni bune înainte să fie reținut, Ștefan Risipiceanu era de partea autorităților și susținea că Gheorghe Dincă trebuie să primească închisoare pe viață pentru faptele sale. 

"Criminalul trebuie să plătească! Trebuie să plătească! Să-i dea pe viaţă! Criminal în serie! Eu nu am ştiut! Nu credeam aşa ceva! O viaţă să-i dea! Eu am dormit la el două săptămâni de zile. Dar nu am auzit nimic, ţipete, femei pe bătătură... nici fete sau femei!", spunea Ştefan Risipiceanu pentru "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro