Gheorghe Dincă, acuzat de o nouă faptă oribilă. Detalii de ultimă oră

Gheorghe Dincă, acuzat de o nouă faptă oribilă. Detalii de ultimă oră © Arhivă

Procurorii DIICOT i-au adus lui Gheorghe Dincă o nouă acuzație, pe lângă cele pentru care a fost judecat până acum.

Gheorghe Dincă, care este închis și cercetat penal încă din luna iulie, este acum acuzat și de infracțiunea de profanare de cadavre, anunță Antena 3. Miercuri dimineață, „criminalul din Caracal” a fost adus la sediul DIICOT fix pentru a fi înștiințat de acest fapt. Inițial, profanarea de cadavre nu se număra printre acuzațiile care îi fuseseră aduse lui Dincă.

„S-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de profanare de cadavre, infracțiune care nu fusese reținută”, a anunțat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Laschoschi.

A spus că le-a ucis pe Alexandra și Luiza

Adus în fața anchetatorilor, Gheorghe Dincă a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și pe Luiza Melencu (19), cele două fete pe care le-a luat la ocazie în Caracal. A explicat că trupul Alexandrei l-a ars într-un butoi din curtea casei sale și că rămășițele Luizei le-a aruncat în liziera din apropierea orașului.

Expertiza INML a confirmat faptul că cenușa și fragmentele osoase găstie în butoiul lui Dincă pot aparține Alexandrei cu o probabilitate de 99.93%. În schimb, astăzi, analiza specializată realizată de FBI a concluzionat că resturile umane din lizieră nu aparțin Luizei Melencu.

Așadar, continuă să apară întrebări legate de Luiza, despre care familia crede cu tărie că încă este în viață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro